Теди Кацарова пее и готви за Великден

Теди Кацарова пее и готви за Великден | StandartNews.com

Стара Загора. Попзвездата Теди Кацарова ще пее и ще готви едновременно в необичано великденско шоу, което ще се вихри в старозагорски комплекс. Всъщност самата Теди няма да слага готварската престилка и бонето. Топготвачите на комплекса ще предложат на нейните фенове ястия по нейни рецепти. Както е известно, неотдавна Теди в съавторство с шеф-готвача Филип Петров издаде книгата „От двете страни на съвършената храна". Тя съдържа рецепти, както от семейната й кухня, така и от екзотични страни по света, в които е пътувала - Куба, Индонезия, Малта, Катар, Йордания и др.

Светски блясък на песенно-кулинарното шоу ще предадат консулът на Йордания – негово превъзходителство д-р Хасан Бармауи и съпругата му Ирина. Те ще гарантират автентичността на някои от най-популярните йордански ястия в дегустационното меню.

Миксът от нашенски, екзотични и европейски ястия като салата „баба Гануш", прочутия арабски хумус от нахут, сьомга с горчица и мед, табуле и др, всеки ще може да опита само срещу 25 лв куверт, канят феновете на Теди и на нейната кухня организаторите. Поп кулинарното шоу ще се вихри на връх Велики четвъртък вечерта в петзвездния комплекс „Стара Загора."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай