TBI банк стъпи и в Бургас

TBI банк стъпи и в Бургас | StandartNews.com



Бургас. След София, Пловдив и Варна TBI банк решително стъпи и в Бургас. Компанията откри официално своя първи банков клон в морския град във вторник вечерта. Луксозният нов офис на улица "Александровска" 147 бе презентиран с елегантен коктейл. За официалното откриване в Бургас пристигнаха изпълнителният директор на TBI банк Цветан Петринин и Валентин Гълъбов, член на Надзорния съвет на банката.

Сред ВИП-гостите, които уважиха представянето на компанията, бе областният управител на Бургас Константин Гребенаров. Преди да вдигне наздравица, той подари на ръководството икона на свети Николай, който е покровител на банкерите. Бързина, качество и висок стандарт на обслужване ще бъдат основните предимства на TBI банк в работата им с клиентите.

"Основен фокус за нас освен банкирането на дребно, ще бъдат също микро, малките и средни предприятия в България. На тях ще предложим личен бизнес банкер, защото всеки бизнес има нужда от лично отношение и специален подход" ,заяви изпълнителният директор на TBI банк Цветан Петринин. Сред гостите, дошли на официалното откриване, имаше и такива, които вече са клиенти на банката. Те бяха впечатлени от суператрактивната лихва от 6,9 % по депозит "Привилегия".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай