Преглед на регионалния печат

Преглед на регионалния печат | StandartNews.com

БЛАГОЕВГРАД


Сигнал за удавник на Баражите в парк Бачиново в Благоевград изстреля спешно линейка и пожарна, пише вестник „Струма". За място на инцидента е посочен районът около Кортовете. В акцията по издирването се включиха БОП-аджии. Те обикалят по течението на реката в търсене на трупа. Току-що хора, седнали на пейка край реката, скочиха внезапно с викове: Ето го трупа.

Ромска къща до водоема над Предел махала изгоря за броени минути преди около половин час. Огънят пламнал в едно от помещенията , когато в къщата не е имало никого. Собственичката Живка Желязкова с 6 от 12-те си деца по същото време била навън при приятелки и това ги спасило от огнения ад.

Синът ми Ивайло е бил пребит в полицейското управление в Банско. Счупили са му капачката на коляното. Брат му Иван е бил пред вратата на полицейската стая и го е чул да вика за помощ, заяви общинската съветничка от ВМРО Елена Янчовичина, майка на братята близнаци Ивайло и Иван, собственици на популярния в Банско ресторант "Метоха", арестувани заради вандалски прояви в курортния град.

23-годишният брат на загиналия вчера при зверска катастрофа Мартин Васев- Филип летя близо 25 метра, след като не успя да вземе остър завой и се заби в бившия магазин Хит Маркет в Дупница. Инцидентът стана 10 минути след полунощ в понеделник срещу вторник. Веднага след екшъна Филип излязъл от колата си и избягал. По думите на полицаите младежът се е движил най-малко със 150 км/. ,прерязал е мантинелата на моста, която омекотила удара. В противен случай Филип е щял да влезе с Пежото си вътре в магазина.

13-годишно момче от дупнишкото село Яхиново почина вчера сутринта в столична детска инфекциозна болница. Седмокласникът Владислав Серафимов се прости с живота, без майка му Любка Венциславова, баща му Петър Серафимов, баба му Стефка Владимирова и по-голямата му сестра да разберат от какво се е разболял.
Високите температури от 33 градуса взеха първата за тази година жертва в Петрич. Необичайно горещото за сезона време се отразило зле на 44-годишен петричанин. Стоян Радков Ханджийски почина вследствие на горещините, съобщиха от ЦСМП – Петрич. Той е намерен в безпомощно състояние, след като близките му извикали кола с екип от спешните медици. В дома му в квартал "Поляните" Ханджийски се почувствал зле. При прибирането си от работа той се оплакал от високите температури навън. Докато се миел със студена вода, внезапно му прилошало. Последното, което успял да каже, е, че му е лошо.

Линейка на Спешен център – Благоевград катастрофира в „Струмско". Инцидентът стана вчера към 9,30 часа точно пред голям хранителен магазин в центъра на квартала. Шофьорът на линейката предприел изпреварване, вследствие на което се ударил във фиат. За щастие при инцидента няма пострадали. Двамата шофьори изчакваха да дойде екип на Пътна полиция, за да направи оглед.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай