25 000 лв. за бебе и ново министерство

Вдигане на детските надбавки предлага Николай Василев

25 000 лв. за бебе и ново министерство | StandartNews.com

25 000 лева за новородено и ново министерство предложи Николай Василев, вицепремиер в кабинета "Сакскобурготски" по време на националната дискусия "Демографското бъдеще на България - инвестиции в технологии, инфраструктура и човешкия капитал", организирана от "Стандарт". Бизнесменът от години работи по решаването на демографския проблем и дори издаде книга с мерки за демографско бъдеще. 

Вдигане на детските надбавки 4 пъти поиска Николай Василев. За него основен приоритет е изграждането на детската национална болница, за която министър Галя Кондева съобщи, че се работи денонощно. 

Построяването на достатъчно детски градина в цялата страна е основна мярка за демографско бъдеще, категоричен бе Василев. Според него социалното министерство трябва да се трансформира в министерство на труда, социалната политика и демографията. 
 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
5 Коментара
Средна класа
преди 4 седмици

Отсега си представям неграмотните (в държава, в която образованието е безплатно), неоработещи и невъзпитани фамилии как ще получат поредните си екстри, а образованите, работещи и достойни български семейства отново ще бъдат неглижирани.

Откажи
Пройчо
преди 3 седмици

Абе Хари Потър! Че нали вие лишихте нормалните български,работещи граждани от тези надбавки!

Откажи
Иванова
преди 3 седмици

Те сега силно Русите ни Роднини вече ни гонят по.бройа при Евентуални 25000 помощи,ще Преизпълним ПЕТИЛЕТКАТА ПРЕДСРОЧНО И...ще си имаме и екзотични анадолци и.от.Делхи сестрички братчета а може и от Всевладеещите Македонци да си придобием!! КОЙ ЗНАЕ.?!ПАЗИ БОЖЕ АЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА!!

Откажи
Д@СкопимБезродникаСулюПаси
преди 3 седмици

Хари Потеъс беше от шайката на крадлив Дедо Мони, известен още като Мадридския Комарджия.Дойдоха гладни и боси,и след като хубаво се назобиха, щавейки Стадото, отидоха на политическото Бунище, но като милионери. Приеха закони,с които доунищожиха и доразрушиха , и онова, за което на СДС-Шайката не им стигна време. Сега Хари Потръс се сетил да миле за българина и за България .Брей, да му се не види ,брей !?

Откажи
Luba
преди 3 седмици

Хайде и тоя ще ни оправя! Лежа и краде 4 г.в министерство на администрацията, царска измишльотина! Сега децата ще осинови! Хи хи

Откажи