Нямат срам деребеите! Милиони в джоба, гладна стачка пред камерите

Прокуратурата, Антикорупционната комиися и ГДБОП заковаха с желедни доказателства Джейхан Ибрямов

Нямат срам деребеите! Милиони в джоба, гладна стачка пред камерите | StandartNews.com

Нямат срам деребеите на Доган. В ДПС знаят това от години. Сега го разбра и цяла България. Жената на Джейхан Ибрямов, задържан по учебниците на криминалистиката за търговия с влияние и купуване на гласове - с белязани пари в момента на получаването им, СРС-та и защитен свидетел, нагло обяви, че започва гладна стачка пред парламента.

ВИЖ ОЩЕ: Кирливите маркови ризи на деребеите

Мъжът й бил прибран „неправомерно“. „Неправомерно“ бил свален и иминитетът му. Биршен прекара нощта на стълбите на НС в компанията на двама-трима дерибеи, които вчера втрещиха цялата държава с призива си за отмяна на изборите, защото ортакът им с кеша е арестуван. А днес се скъса от интервюта.

Е, няма такава наглост! Операцията на Антикорупционната комисия и ГДБОП бе издържана по всички правила на правоохранителната система. Затова и главният прокурор Борислав Сарафов поиска и веднага получи имунитетите на Ибрямов. Всички в ЦИК без двете къртици на Доган гласуваха за сваляне на защитата, справката на Рая Назарян до депутатите съдържа потресаващи факти от прокуратурата.

В решението на председателя на парламента, разпространено от парламентарния пресцентър, се посочва, че според прокуратурата Ибрямов на два пъти е "поискал и приел дар, който не му се следва, за да упражни влияние при вземане на решение от длъжностни лица от Министерството на отбраната във връзка със службата им".

Джейхан Ибрямов е получил 200 000 лв., а на 2 октомври – още 100 000 лв., от Мирослав Тодоров, разкри разследващият сайт „Афера“.

Мирослав Тодоров е част от ОПГ за източване на ДДС чрез кухи фирми, по които през лятото бе засечен и Ибрямов. Тогава разследващите установиха, че Мирослав Тодоров е лицето, което е изтеглило "на каса"  сумата от 58 млн. лв. от сметките на две дружества - "Ангелс комп" ЕООД и "Сетсторм" ЕООД, които са играели ролята на т.нар. "липсващ търговец".

Тогава бе конфискуван и джип на Джейхан Ибрямов, който е собственост на една от фирмите от престъпната схема. Ибрямов отричаше пред медиите да познава както Мирослав Тодоров, така и всички задържани тогава.

Сега обаче става ясно, че Джейхан Ибрямов не само много добре познава Мирослав Тодоров, но именно от него иска крупната сума. Но с показанията си и с белязаните пари Тодоров закова деребия.

Ясно е, че с акциите си пред камера Биршен се опитва не само да привлече вниманието към никому неизвестната земеделска коалиция на Доган, но и да влияе на правосъдието и да се намесва в работата му. Прокуратурата, Антикорупционната комиися и ГДБОП обаче доказаха, че времето на деребейските мушии свърши.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
анонимен
преди 2 часа

гладна стачка като едвин сугарев сега и дерибеиката на сокола чаи със захар нагли та дрънкат с глад ли натрупахте толкова имане на гърба на хората от нивата с тютюна нито един глас за дерибеите от двете групировки

Откажи