Дерибеите с отчаян опит за спасяване на Ибрямов. Прегръдка с Атанасов

Лъсна цялата истина за новата сглобка между Доган и ДБ

Дерибеите с отчаян опит за спасяване на Ибрямов. Прегръдка с Атанасов | StandartNews.com

Отчаят опит за спасяване на Джейхан Ибрямов, който бе арестуван за търговия с влияние, правят дерибеите на Доган. Съдът остави за постоянно в ареста Ибрямов, който бе закован с белязани пари, СРС-та и свидетелски показания да получава 100 000 лева срещу уреждане на обществени поръчки в министерство на отбраната. Според разследването парите са за купуване на гласове.

ВИЖ ОЩЕ: Медийният имунитет, който може да впечатли дори Руанда

Дерибеите на Ибрямов събират подписи за извънредно заседание на парламента. За да се случи това са нужни 48 парафа, които те нямат. Най-вероятно доганиситте на Чакъров ще се прегърнат с Атанас Атанасов, който каза днес, че ще ги подкрепи за свикване на извънредно заседание. Така цялата истина за новата сглобка между Доган и ДБ излезе наяве.

Все още не е ясно дали обаче ГЕРБ-СДС ще се явят на такова заседание. “Възраждане” тепърва ще решават, споделиха от партията, същото се касае и за ИТН, предаде „Труд“.

БСП по всяка вероятност щели да се явят в зала. Най-уверени в присъствието си са депутатите на ДПС-Ново начало. “Ще се явим със сигурност, за да разобличим дерибеите. Истината, истината и само истината”, коментира пред „Труд“ народен представител от партията.

Заседанието най-вероятно ще бъде свикано през следващата седмица, защото се чака решението на Апелативния съд в четвъртък дали Джейхан Ибрямов ще остане за постоянно в ареста.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай