Страхът на Доган! Каква е истинската причина за предизборната стачка на жената на дерибея

Семейство Ибрямови пази най-дълбоките тайни на Сокола

Страхът на Доган! Каква е истинската причина за предизборната стачка на жената на дерибея | StandartNews.com

Неистов страх скова Ахмед Доган. Ами ако Джейхан проговори!? Тревогата не давала миг покой на Сокола, откакто дерибеят му Джейхан Ибрямов бе задържан със 100 000 лева белязани пари за купуване на гласове в момента на получаването им от бизнесмена Мирослав Тодоров, един от обвиняемите в крупната афера за източване на ДДС. Прокуратурата разкри, че двамата се познават от години и Тодоров многократно е давал пари на Ибрямов.

ВИЖ ОЩЕ: Нямат срам деребеите! Милиони в джоба, гладна стачка пред камерите

Според разкритията на държавното обвинение 100-те бона са първата вноска от поисканите от Ибрямов 400 000 лева за пазарувате на изборите. Срещу това Ибрямов щял да съдейства по изпитана схема за изпълнение на поръчки в Министерството на отбраната.

ВИЖ ОЩЕ: Доган се изнерви! Праща деребей на поправителен в Турция

Доган се нуждаел от информация за психическото състояние на подчинения си, затова изпратил още в рамките на 24-часовото задържане при него в ареста най-верния си човек - дългогодишната си секретарка Биршен, която е съпруга на Ибрямов, предаде „24 Родопи“.

ВИЖ ОЩЕ: След ареста на Ибрямов! Александър Йорданов циментира втори дерибей

За да дадат кураж на Ибрямов, Доган препоръчал на Биршен да обяви гладна стачка, съобщи депутат от лагера на Доган, който не е поставен на избираемо място в новите листи. Биршен Ибрямова обяви, че започва гладна стачка в подкрепа на мъжа си. Акцията е предизборна  – тя ще бъде на обществено място в продължение на 23 часа, като Ибрямова ще се прибира за един час в дома си.

ВИЖ ОЩЕ: Лъсна ала-бала с изборите! Съмнително проучване на "Маркет линкс"

Нещо повече - Доган е дал указание на шефовете на регионални партийни структури да организират извозване от провинцията на хора, които да протестират днес пред парламента. Понеже повече от пътниците по списък са служители, те трябвало да бъдат компенсирани с почивен ден в понеделник, за да няма недоволство, че ги използват. Всеки от регионите има спусната норма за осигуряване на митингуващи. При нужда за масовост ще се включат групи от столичните махали срещу заплащане, разкрива още народният представител.

ВИЖ ОЩЕ: Примката се затяга! Искат постоянен арест за дерибея Ибрямов

Гладната стачка и извозването с автобуси на протестиращи е посланието на Доган към Ибрямов: „Бъди мъж докрая, мълчи, не си забравен!“.

Притесненията на Доган са подсилени от вчерашния факт, че още двама от общинските кметове на ДПС в страната се завърнали в ДПС и подкрепят вече коалицията „ДПС – Ново начало“. С осъзнаването на двамата, общинските кметове в отбора на "ДПС-Ново начало“ стават 24, разкри още „24 Родопи“.

Биршен Ибрямова и съпругът й знаят много от тайните на „сарая“ и схемите на Доган за финансиране на предизборни кампании у нас и в Турция.

Паникьосан, че губи изборите Доган изпрати Джевдет Чакъров на "поправителен" в Бурса, за да търси гласове. Припомняме, че в края на миналата седмица и в началото на на тази Чакъров вися три дена като прави гащи пред двореца на Ердоган, но така и не бе приет. Дисиденти в ДПС са категорични, че за Турция Доган е персона нон грата с доживотна забрана да влиза в съседната страна заради принадлежността ум към ДС, КГБ и Москва и заради предателствата към турския етнос у нас.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай