Извънредно! Спецакция в имоти на Джейхан Ибрямов. Задържан ли е деребеят на Доган? /ОБНОВЕНА/

Източници твърдят, че в късния следобед е той бил отведен на разпит

Извънредно! Спецакция в имоти на Джейхан Ибрямов. Задържан ли е деребеят на Доган? /ОБНОВЕНА/ | StandartNews.com

Спецакция тече в имоти на един от най-близките хора на Ахмед Доган – деребеят Джейхан Ибрямов. Акцията се провежда от антикорупционната комисия КПКОНПИ, предава bTV.

ВИЖ ОЩЕ: ДДС-аферата с Джейхан Ибрямов - ключов участник е замесен в трафик на дрога

Източници твърдят, че в късния следобед е той бил отведен на разпит. Ибрямов е с кандидатдепутатски имунитет.

ВИЖ ОЩЕ: Джейхан Ибрямов си призна за джипа от ДДС схемата, крил го с години от антикорупционната комисия

Джейхан Ибрямов е водач на листата на земеделците на Доган от Алианс за права и свободи в Шумен.

ВИЖ ОЩЕ: ДДС аферата! Иззеха джипа на Джейхан Ибрямов, отцепникът гори (СНИМКИ)

Че нещо се случва с Ибрямов пръв алармира евродепутатът Илхан Кючюк, който също е сред най-близките на Доган хора. Срещу него издателят на "24 Родопи" подаде сигнал за злоупотреба с евросредства.

В пост във фейсбук около 21,30 часа той написа, че Джейхан Ибрямов е изчезнал от три часа насам и драматично попита: "Отвлечен ли е?" 

Джейхан Ибрямов е мъж на секретарката на Ахмед Доган – Биршен. Той е бил задържан късно днес със сак с огромна сума пари. Той пренасял около 1 милион лева, които били предназначени за купуване на гласове, разкрива сензационно Lupa.bg. БТВ, Bird и други медии съобщават, че акцицята е на Комисията за противодействиe на корупцията и Главна дирекция за борба  с организираната престъпност.

По-късно бе съобщено, че се провежда акция в имоти на народния представител. Информацията бе потвърдена от МВР.

Ибрямов бил задържан в жилище в Шумен и антимафиоти го разпитвали защо има такива пари в брой. Провежда се и обиск в жилището. Според източниците на Lupa.bg, сумата е предназначена за предстоящата предизборна кампания на "Алианс за права и свободи“ - новото сдружение на Доган. Смята се, че с нея ще бъдат купувани гласове. През Джейхан Ибрямов минава част от финансирането на кампанията и нелегалните парични потоци, уточнява медията.

Ибрямов е отказал да дава показания и твърди, че присъствието на екипи на ГДНП и КП КОНПИ в дома му е незаконно, тъй като има имунитет.

Ибрямов бе уличен в разследване на ГДБОП и НАП за измами с ДДС при зърнени сделки. На 21 август бе конфискуван и джип на Ибрямов, който му бил даден от фирма, участвала в нанасянето на щети на бюджета в размер на 11 млн. лв. според твърденията на разследващите институции.

Очаквайте подробности!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Isabella Ethan
преди 1 час

DR APATA Е НАЙ-ДОБРИЯТ, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ НАВСЯКЪДЕ. По-рано тази година имах ужасна битка със съпруга ми и той нямаше друг избор, освен да напусне къщата и си помислих, че просто гневът го е накарал да си тръгне. След няколко дни не можах да се свържа с него или да разбера къде е. Чаках и чаках, но той така и не се върна или ми се обади. Бях изпълнен с болка и угризения за случилото се. Опитах всичко възможно да го върна, но без резултат, докато не се свързах с Д-Р АПАТА, който ми се притече на помощ. Той свърши перфектна работа да ни събере отново и съпругът ми се обади и се прибра точно 48 часа по-късно, точно както обеща. DR APATA е толкова истински и никога не се проваля. свържете се с него, ако имате нужда от помощ. имейл: [email protected], или му изпратете съобщение чрез WhatsApp или Viber: +447307347648.

Откажи
Dorian
преди 1 час

Бъдете алфа мъжки на всяка възраст! Уникално нещо, което ще ви помогне да задоволите всяко момиче, вижте какво може--- https://come.ac/manx

Откажи