Гюнер Тахир разобличи машинации на Доган и деребеите

Лидерът на НДПС с остър коментар във фейсбук

Гюнер Тахир разобличи машинации на Доган и деребеите | StandartNews.com

Гюнер Тахир, лидер на НПСД, който е дългогодишен опозиционер на ДПС и Ахмед Доган, разобличи в свой коментар във фейсбук поредния опит на съпредседателя Джевдет Чакъров да представи комунистически номенклатури, ченгета и криминални типове като учредители на ДПС и антикомунисти.

Ето какво написа по този повод Тахир:

Днес в сайта на ДПС - земеделци се появи публикация, че имало сбирка на учредители, основатели, доайени и бивши областни председатели на ДПС с Джевдет Чакъров! Нека да видим кои са те?

1. Иван Палчев - не е основател, но е гнусно ченге, бивш депутат, носеше значка на ВМРО отзад на ревера, ДПС отзоваха предложения от НДПС първи турчин в най-новата ни история за посланик в Азербайджан - Юксел Ахмед и назначиха през 2001 г. този блюдолизец.

2.Емел Етем - Тошкова - не е основател, има син Илиян, който не знае и една дума на майчиния си език, дъщеря на др. Етемов - инструктор в Окръжния комитет на БКП в Русе, мъжът и Тошко беше назначен на работа в посолството в Берлин, без да знае нито един чужд език.

3.Кемал Еюб - не е основател, предател на "младотурците" в 37-мо Народно събрание.

4.Ахмед Юсеин - не е основател, близък съратник на Лютфи Местан в партия ДОСТ.

5.Ведат Сакаллъ - не е основател, бивш депутат от Търговище.

6.Мустафа Карнобатлъ - чичо на втората официална съпруга на Ахмед Доган - Ширин Карнобатлъ, бивш областен председател в Плевен.

7.Сабри Мехмедали (бай Сабри Дели) - основател, брат на един от групата за която се смята, че са заложили бомбата във вагона за майки с деца при атентата на гара Буново.

8.Шефкет Фейзуллов - полковник от Строителни войски, на 90 години, бивш председател на ДПС - София.

Останалите не можах да ги разпозная, но не са основатели със сигурност! Интересно какво се очаква да направят тези хорица, да реанимират Доган и ДПС ли? Не им ли е ясно, че те са в клинична смърт ...!!!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай