Кирил влюбен до уши в каталунска адвокатка

Кирил влюбен до уши в каталунска адвокатка | StandartNews.com

Мадрид. Животът на княз Кирил Преславски претърпя нов обрат, разкрива испанското светско списание „Ванитатис". В началото на годината Херцог Саксонски, вторият син на бившия премиер Симеон Сакскобургготски, е започнал връзка с каталунската адвокатка Мирея Бланх и въпреки че любовта им е много млада и независимо от стотиците километри разстояние и препятствия, май ще се окаже много сериозна, прогнозира изданието. Двамата били много, много близки и през последните месеци Кирил непрекъснато пътувал от Лондон, където живее, до Барселона, за да се вижда с Мирея.

След раздялата на Кирил с Росарио през 2009 г. – след 20-годишен брак, от който двамата имат три деца, Мафалда, Олимпия и Тасило, много малко се знаеше за личния живот на княза. Няколко месеца след раздялата с Росарио, Кирил започна връзка с испанската банкерка и бизнесдама Кристина Туньон. Но романсът им не издържа повече от две години. След което Кирил се обви в мъгла за това кой споделя интимните му моменти.

Ванитатис е научило, че искрата на любовта между 49-годишния царски син и 41-годишната барселонска адвокатка пламнала в началото на годината, когато се запознали, вероятно на светско събитие. Скоро обаче познанството с Мирея, която има дъщеря от предишна връзка, се превърнало в нещо специално.

„Кирил е влюбен до уши, пътува до Испания във всеки възможен момент, за да е с нея", разкрива пред изданието източник, който е много близък с двойката.

Любовта обаче не пречела на Кирил да изпълнява бащинските си задължения – след раздялата си с Росарио, той се нанесе в апартамент на няколко метра от дотогавашното му семейно жилище, за да може често да посещава децата си. С тях той имал превъзходни отношения. И именно заради тях му се налагало да разделя времето си между тях, работата си в престижната компания Man Group PLC, където продава инвестиционни фондове, и полети между Лондон и Барселона, за да се вижда и с любимата си, въпреки че не успява да прекарва с нея толкова, колкото би искал. С изключение на лятната му ваканция тази година, по традиция на Палма де Майорка, където редовно отмаряше и с Росарио. Оказва се, че князът я е взел на острова заедно с децата си и всички заедно са празнували 18-тия рожден ден на Мафалда, на която бе позволил дори да вземе гаджето си, все още неизвестен младеж. Явно любовта е направила още по-нежно бащинското му сърце и е нямал против младежите да демонстрират пред него нежност и щастие без свян и срам.

„Докато отмаряше на плажа (и когато не се отдаваше на любимия си спорт – кайтсърфа – б.р.), Кирил и Мирея можеше да прекарат повече време заедно, обсъждайки общите си планове. Планове, които за Кирил Преславски означават той да е близо до каталунската адвокатка", коментира „Ванитатис".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай