Деси Банова стяга сватби

Деси Банова стяга сватби | StandartNews.com

Деси Банова, която приковава вниманието не само с прогнозите за времето по Нова, но и с вродената си елегантност, стяга няколко венчавки и кръщенета за лятото и ранната есен.

ТВ звездата работи и като сватбен агент и затова винаги е готова да даде препоръки не само като синоптичка, но и като спец по брачните правила и шика. Сега хубавата жена, съпругът й и дъщеричката им Йоана се готвят за поредно пътешествие до Гърция. Преди да тръгнат, двете дами се заредиха с нови слънчеви очила. Дори направиха фотосесия с най-атрактивните модели за топлото време.

Йоана избра рамки в сладурски цветове, украсени със зайчета, звездички и цветя. Майка й се спря на класиката - червено и черно, с котешка и ретро форма, от олекотен материал, с UV защита и покритие против надраскване. "Актуална е наситената палитра - зеленият ултрамарин, стилното и аристократично бордо, всички нюанси на синьото, кобалтовата изтънченост, металическите версии, принтовете, лилавите оттенъци. Няма да сгрешите, ако се спрете на очила с изчистена форма, издържани в тютюнево зелено", уточни след фотосесията експертът в жанра Павел Цветков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай