Векът на дигитално безполовите

Или как деца над 9 години ще решават от какъв пол са, без още да са правили секс

Векът на дигитално безполовите | StandartNews.com

Родител 1 към родител 2: „Дай биберона, че нещото плаче!“ Това е само един от многобройните лафове, които се родиха в интернет благодарение на идиотското решение на Франция родителите на децата да бъдат записвани във формулярите като „Родител 1“ и „Родител 2“.

ВИЖ ОЩЕ: Третият пол влезе в 900 училища

Няма да коментирам другите – от порядъка на това как стихотворението на Ботев „Майце си“ ще стане „Родителю 1“, а „Мила моя мамо“ ще стане „Мили мой Родител 1“, както и всички закачки и шеги, които предстои да се стоварят на гърба на Европарламента заради безсмъртните му решения в името на това да легитимира 330 пола и няколко вида родители, които всъщност никога и никого не са раждали. Чудя се дали ако две жени, или двама мъже, решат да имат дете, въпросът за номер едно или номер две ще се решава с жребий. Ами това си е жив семеен скандал! И повод за развод. Ако родители 1 и 2 се разделят, преди да са решили проблема с номерирането, на кого съдът ще присъди детето?

ВИЖ ОЩЕ - ВОЛЯ настоява: Без джендър идеология в училищата

Но върхът на всичко е анкетата, на която вече трябва да отговарят и български ученици, като сами посочат пола си, като освен момиче и момче е записано „друго“ или „предпочитам да не отговарям“.  Разбира се, министерството на образованието и министър Красимир Вълчев ненужно бяха обвинени в това, че вкарват третия пол в училище, защото анкетата е въведена от Европейската комисия и важи всички държави членки на Общността. Графите са еднакви за всички – за жалост, дори и да помолим да я махнат специално за нас, това надали ще се случи. Но пък се чудя на кого му е нужно анкета, която проверява дигиталната грамотност на ученици, да се интересува дали те са момчета, момичета, хомосексуални или извънземни. И как децата 9-годишното момче, което също участва в анкетата, и което още не е имало по-интимни контакти с момиче, ще  определи пола си.

ВИЖ ОЩЕ: И СДС скочи срещу третия пол в училищата

За нас, възрастните, на които периодично се случва да ходим по събития, организирани от Еврокомисията, вече е навик в присъствените формуляри да пишем от какъв пол сме. Това донякъде е оправдано, тъй като не знаеш дали чуждестранният ти колега въпреки „мъжката“ си фамилия няма да се окаже дама. Напоследък това става тенденция при всички проекти, свързани с европари – Европа никога не пита каква е компетентността ни, за да присъстваме на даденото събитие, но пък винаги пита от какъв пол сме. Явно това ще е най-важното в следващите години.

Докато обаче можем да простим подобни анкети спрямо нас, няма никакво основание те да бъдат съотнасяни спрямо деца, някои от които още не са учили за половата система. Нали задачата е да проверим дигиталната им грамотност? Какво значение има от кой пол са. Опасявам се, че още при следващото си образователно изследване най-голямата организация PISA, която проверява образователното ниво на децата не само в Европа и ги разделя по пол, вече ще има повече от две графи. Ами женският и мъжкият тенис? ЛТБГ вече били низвергнали Навратилова, защото отказала транссексуални да играят в женския тенис, тъй като имали „естествено предимство“.

Време е да спрем да делим тениса, а и въобще спорта на женски и мъжки, и да го раздробим на тринадесет други подразделения съобразно половете на състезателите. Ако някой се окаже единствен от своя пол, печели. Или пък ЛТБГ да играят в сборен отбор, явно ги влече. А най-вече е време да спрем да следваме сляпо тъпите инструкции на Брюксел, който напоследък не произвежда нищо друго освен тях, за да храним една камара услужливи чиновници, които се чудят как да заработят парите си, откакто определиха какъв да е размерът на тоалетната хартия и обемът на водата в тоалетното казанче.

Явно живеем във век, в който Европа ни призовава да създаваме дигитално грамотни, но безполови деца, които, притеснени от многобройните инструкции, че трябва да се самоопределят, ще създават семейства все по-трудно. Скоро ще може съвсем спокойно да ги заменим с роботи. Те ще се самоопределят по двоичната система – родител 1 и родител 2. Семейни!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай