Проф. Рачев изневери на времето. Даде прогноза за начумерената жена

Каза и какво време ни чака на Димитровден и по изборите

Проф. Рачев изневери на времето. Даде прогноза за начумерената жена | StandartNews.com

Интересен коментар за скъпите новогодишни почивки в хотелите направи професор Георги Рачев в редовната си рубрика по бТВ.

Той първо разкри, че ще има по десет часа слънце до края на месеца, колкото е астрономическото възможно време, и се пошегува, че едно облаче в неделя е закачено, колкото да развали общата предства за една безметежност.

Когато обаче Рачев засегна темата с петзвездните хотели във Велинград, където българите могат да отмарят, бе прекъснат от водещата на „Тази сутрин.

Мария Цънцарова разкри, че там няма места за Нова година, въпреки че стаите струват над 5000 лева.

Затова виновви сте вие, дамите, защото обичате да се глезите, обичате лукса и обичате да ви се обръща внимание, каза Рачев, а Златимир Йочев уточни, че мъжете са склони да удовлетворяват всички капризи на половинките си.

Така е, защото, ако тръгнеш на почивка с начумерена жена, става пълна катастрофа. Това е обаче добре, защото това движи икономиката, допълни Рачев.

Тези емоционални негови думи бяха приети с усмивка от Цънцарова и тя възкликна: Жената - двигател на икономиката.

Естествено, потреблението движи нещата. Ако си помислим например спартанците какво са оставили на света - едни мъже отгоре до долу, много оправни уж, и нищо друго. Няма поет, няма нещо, дори една война за жена не са спретнали, продължи Рачев.

Той добави, че в следващите дни предстои втора седмица с много слънце. Сутрин ще е хладно, но после температурите ще са между 10 и 17 градуса.

Професорът обеща и перфектно топло време за големия размисъл за изборите на Димитровден.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Den
преди 1 час

Не изпускай шанса си. Решението на много проблеми, може би и вашите са тук:---- https://come.ac/vazhno

Откажи