Пак интрига около Гущерови! Става дума за много пари

Вместо да плати имота, Християн заведе жена си на няколко почивки и парата свърши

Пак интрига около Гущерови! Става дума за много пари | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Заем от 100 000 евро от Кирил Терзиев са взели семейство Християн и Светлана Гущерови. Това разкри източник на Intrigi.bg, пожелал анонимност. По думите му крупната сума е заета с цел закупуване на право на строеж върху имот в покрайнините на София.

Сагата започва преди няколко години, когато Християн и Светлана молят своя близък приятел Кирил Терзиев да им заеме 200 000 лева, които да вложат в имот. Тъй като състезателят по борба не разполага с такава сума, се свързва с лихвари и на свой ред ги заема срещу висока лихва, доверявайки се, че Гущерови ще върнат парите.

„Вместо да плати имота, Християн заведе жена си на няколко почивки и парата свърши“, разказва анонимният източник. Многодетното семейство започва да мотае Кирил Терзиев, че ще върне парите разсрочено, но това така и не се случва.

Борецът и до днес е притискан от мастити лихвари да възстанови крупната сума, заради което и агресира срещу Гущерови.

Така се стига до деня, в който Кирил засича Светлана с автомобила си и я напада словесно и физически, по думите й.

На 13 юни моделката ще бъде разпитвана пред съдия, където се очаква да потвърди показанията си. Твърде е възможно Гущерова да се отрече от показанията си за смъртни заплахи, като в замяна борчът на семейството бъде значително намален.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай