Новият Нострадамус даде смайваща прогноза за света

Ятос Саломе вече предсказа коронависура и смъртта на кралица Елизабет

Новият Нострадамус даде смайваща прогноза за света | StandartNews.com

Бразилският ясновидец Атос Саломе, наричан "Живият Нострадамус", каза, че най-лошото за човечеството тепърва предстои. Това съобщава в. "Дейли мейл".

Според Саломе светът е близо до началото на Третата световна война, което може да бъде провокирано от "малък инцидент".

Той също така смята, че технологиите за електромагнитни импулси, които деактивират електронните устройства, ще играят голяма роля в новата война.

Саломе каза, че световните лидери са "привърженици на окултното", така че внимателно избират дати за основните си решения "въз основа на лунния календар".

Продължаващите конфликти в региони като Южнокитайско море и струпването на военни сили по границите на Русия са признаци, че се задава по-голяма конфронтация, твърди той.

Според него най-лошото предстои, тъй като великите окултни лидери използват тези практики, за да постигнат хирургическа прецизност и определяне на времето за своите атаки и големи събития. Стратегиите са внимателно изчислени въз основа на 13-месечен лунен календар, като се гарантира, че всеки ход се изпълнява в идеалния момент за максимално въздействие.

В същото време Саломе призна, че прогнозите му не са предопределени - според него той говори само за потенциално развитие на събитията, които все още могат да бъдат променени.

36-годишният Атос Саломе е парапсихолог от Бразилия, но е наричан "екстрасенс" в медиите заради точността на прогнозите си. Саломе вече е предсказал пандемията от коронавирус, покупката на социалната мрежа Twitter от Илон Мъск, както и смъртта на кралица Елизабет II.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
11 Коментара
Ани
преди 2 дни

Не е Ностладамус,а Педерамус!

Откажи
Курчо
преди 2 дни

ТУЙ ЩЕ ДА Е НА ДЯВОЛА ГЪЗА

Откажи
Меги
преди 2 дни

НЕ ВИ СЕ ВЯРВА НО ЩЕ ИМА ЗАЩОТО НАРОДИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ВОЮВАТ ПО МЕЖДУ СИ ,НАМЕСВАТ СЕ И ДРУГИ И ДЕЙСТВАТЕЛНО ЩЕ ИМА НАЙ КЪСНО ПРЕЗ 2040Г И ЕВРОПА ЩЕ Е УНИЩОЖЯНА ЩЕ ИМА ЯДРЕНА ВОЙНА И 90Г.НИКАКВА РАСТИТЕЛНОСТ ТОВА ГО ИСКАТ АМЕРИКА НО КАТАЙ ЩЕ НАПАДНЕ ЕВРОПА ТОВА Е АБСОЛЮТНО СИГУРНО

Откажи
Йокин
преди 2 дни

Айде няма нужда.Тоя или друг известен,предсказа Трета Св. война на 18 или 29 юни.

Откажи
Надя Драганчева от Тутракан
преди 2 дни

Надя Николова Драганчева се казвам (ШАФРАНТИЯТА) и живея в град Тутракан 7600на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм стара магьосница и ШАФРАНТИЯТА на 72години години и предсказах, че ще се придвижвам с две патерици, че синът ми ще бъде по-голям луд психопат, че след като ям боб ще изпускам много газове, че синът ми ще бъде бит и вкаран в ареста, че мъжът ми ще е болен на легло,...предсказах всичко и се сбъдна...обаче не се сбъдна пророкуването ми, че ще си намеря млад любовник за див секс с мен.

Откажи
Лъв
преди 2 дни

Вярно това момче прилича на пещерата но не му речи да предсказва същият от Бразилия Жуселино го каза ,Дънов ,Ванга,Севрюкова,Нострадамус ,ще стане защото тежи на планетата ,хората много зли не спазват Божиите закони и създаване на ново човечество изкуствено както е казала Ванга защото след тази радиация не може нормално в лаборатории и това е неизбежно и за тези войни никой не вярваше но стана

Откажи
Име
преди 1 ден

Чел е трудовете на баба Ванга

Откажи
Егея Димитрова
преди 1 ден

Това всичкото и аз го знам защото чета и защото окултното въздействие Е голяма демонична сила!

Откажи
Гоце
преди 1 ден

Баба Ванѓа е Македонка од Струмица.Исто како и Зоки Заев.

Откажи
Някой
преди 1 ден

Някаква нова педеруга виждам

Откажи