Известна дъщеря направи фурор! Второ чудо в "Гласът на България" (СНИМКИ)

Графа направи страхотен удар

Известна дъщеря направи фурор! Второ чудо в "Гласът на България" (СНИМКИ) | StandartNews.com

Ударен старт на култовото музикално шоу „Гласът на България”.  Музикалното шоу тръгна по бТВ с летящ старт и голяма изненада. Тази година треньорите имат нов бутон "СуперПас". При натискането му участникът се изстрелва директно на следващия етап от надпреварата – директните битки.

ВИЖ ОЩЕ: Мастър Лечев скрои страшен номер. Голяма изненада в "Гласът на България"

Първи Мастър Лечев използва бутона, скроявайки невероятен номер на останалите треньори – Дара, Графа и Мария Илиева. Докато те се караха за варненката Симона Статева, Иван Лечев удари СуперПас-а и открадна момичето в отбора си.

В края на епизода страхотен успех отбеляза 25-годишната Вики Ризов и трио "Фида". Красавицата е дъщеря на Денис Ризов и Наталия Симеонова.

Младите момичета успяха само за секунди да накарат журито на "Гласът на България" да се обърне, а не само това.

Графа се оказа най-съобразителен и открадна момичетата за своя отбор, като ги "изстреля" директно за участията в битките, ползвайки вълшебния бутон.

Самата Вики, разкри, че въпреки че изпълняват фолклорна музика, тя обича и по-твърда, защото баща й е басистът на "Ахат" Денис Ризов.

"Майка ми също е рокаджийка", допълни младата дама.

Момичетата разкриха, че са се запознали в хор "Нуща". Той е създаден през 2013 година и е направил много за българския фолклор, допълниха момичетата.

"Целта ни е да представим българския фолклор в неговото автентично звучене", обявиха участничките и го доказаха със страхотното си изпълнение тази вечер.

Дара не издържа на това, че Графа използва своя коз и се стовари демонстративно на сцената, за да демонстрира разочарованието си, че момичетата не са в нейния отбор.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай