Една жена разплака Мастър Лечев в ефир. Невероятна изненада

За няколко секунди очите на музиканта изживяха всички емоции – учудване, изумление, подозрение, недоверие

Една жена разплака Мастър Лечев в ефир. Невероятна изненада | StandartNews.com

„Гласът на България“. Провеждат се кастингите на тъмно. Треньорите са с гръб към сцената... Една красива жена излезе под прожекторите и запя...

ВИЖ ОЩЕ: Тайфун в "Гласът на България“. Треньорите взеха да лаят

Още на първите тонове лицето на легендата в музикалното шоу – Мастър Лечев, се промени до неузнаваемост. В рамките на няколко секунди очите му издадоха всички емоции – учудване, изумление, подозрение. Накрая Мастъра не издържа и удари бутона, за да се обърне. Когато го направи, лицето му бе озарено от любов. Иван Лечев се разпрака...

Оказа се, че на сцената е съпругата му Жени, която освен красота и чар има и невероятен глас. С изпълнението си Евгения Лечева сложи в малкия си джоб повечето участници в „Гласът на България“. Щом песента приключи, Мастър Лечев я разцелува и каза: „Това е любовта на моя живот, съпругата ми Жени, майката на ммоя малък син“.

Жени не може да участва в шоуто, защото е в конфликт на интереси. Има прекалено тясна връзка с журито, каза Мария Илиева. Тя, Дари и Графа се „скараха“ в чий отбор би била Жени, ако се състезаваше наистина. Тя отдавна е в отбора на победителите, шеговито, но гордо заяви Иван Лечев.

В началото на тазвечерното шоу стана ясно, че за един от треньорите има супер изненада. И тя е свързана с розовите палци на балерина. Всички мислеха, че стана въпрос за Дара която е учила балет. Жени е завършила балетното училище, издаде накрая Иван Лечев.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай