Юлий Москов безмилостен: Сегашните звезди във футбола са фльорци!

Големият журналист каза дали Германия печели Евро 2024

Сегашните звездите във футбола са фльорци! Безмилостната оценка даде легендата в журналистиката Юлий Москов в подкаста на "Стандарт". Спортното острие на медията ни Владислав Колев направи с него ексклузивно интервю за обратите на Евро 2024 г. 

Естествено, разговорът започна със великата драма на Килиан Мбапе, който в понеделник вечерта счупи нос по време на епичен сблъсък на терена. Днес легендарният английски голмайстол Алън Шиърър директно се опита да се подиграе на Мбапе, като каза, че нападателят нито е счупил крак, нито е скъсал връзки. Наместват ти носа, ставаш и играеш, каза английският великан.

Шиърър е прав. Но той беше от поколението мъжкари, които излизат на терена и ще изровят тревата, ще ти прегризат гърлото, но ще победят. Докато сега звездите са малко капризни, малко са фльорци, малко са госпожици и Мбапе не прави изключение, коментира Юлий Москов.

И Кристиано Роналдо не прави изключение
Лео Меси се държа доста време по-твърдо, но въпреки всичко разглезената звезда си е разглезена звезда, категоричен бе гостът.

Причината за разглезването на звездите във футбола да умопомрачителните пари, които те получават. Суми, които бяха немислими допреди 5-10 години.

Но, веднага искам да подчертая, че никой нищо не им дава. Те сами произвеждат много пари. 
Реал Мадрид очаква да получи от само от продажба на фланелките на Мбапе 350 милиона евро. Това е една планина пари, заяви Юлий Москов.

Той бе категоричен, че след първия кръг мачове на европейски и световни първенства е много рисково да се правят категорични прогнози.

След първия си мач германците изглеждаха ужасяващо силни, изглеждаха като отбор на който веднага трябва да му се даде купата, продължи Москов. И допълни, че Германия ще направи всичко възможно да спечели европейското първенство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай