Търсят хора на пожар за 5 бона заплата и бонуси

Има сериозен недостиг на кадри

Търсят хора на пожар за 5 бона заплата и бонуси | StandartNews.com

Сериозно заплащане плюс бонуси и спешно търсене на кадри1

Столичният градски транспорт лансира рекламна кампания, която е в помощ на набирането на нов персонал за нуждите на дружеството. Градският транспорт в София се нуждае от 400 нови водачи на транспортни средства.

Предимствата, които от Център за градска мобилност изтъкват са, че работата е с добра заплата, а осигуровките са върху пълното възнаграждение. Не сме сигурно защо това е за хвалба, имайки предвид, че законовото изискване е служителите да бъдат осигурявани върху пълните си доходи.

По-привлекателно изглежда фактът, че шофьорите в градския транспорт в София могат да използват до 34 дни платен годишен отпуск.

"Търсим отговорни и мотивирани хора, без значение дали живеят в София или извън нея, дали са мъже или жени, или са млади или по-възрастни“, пояснява заместник-кметът по транспорт на Столична община, инж. Илиян Павлов, цитиран от  dizzyriders.bg.

През последните години заплатите на водачите в столичния градски транспорт бележат стабилен растеж – брутните възнаграждения варират между 3 700 и 4 700 лв, а от първи ноември се въвежда и бонусна система, която бе договорена след среща със синдикатите.

“Има много плюсове на това да си водач в градския транспорт – заплатите са добри, а вместо да прекосяваш Европа зад волана на ТИР, можеш всяка вечер да се прибираш при семейството си", изтъква още инж. Павлов и посочва, че съвместната работа със синдикатите за подобряване на условията на труд продължава.

Повече информация относно условията за кандидатстване и необходимите документи, кандидатите могат да намерят на официалния сайт на Центъра за градска мобилност или да кандидатстват онлайн на този линк.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Николай Соколов
преди 9 часа

Абсолютни лъжи

Откажи
Дама
преди 7 часа

Я кажете колко получават чисто. На 3700 бруто ще вземат чисто около 2200 . Е това заплата ли е за София? И каква отговорност носят ?

Откажи
Иво
преди 5 часа

Е като толкова добри условия предлагате защо нямате хора! А пък в администрацията е пълно и няма места.

Откажи