Световноизвестен бранд отново в България

Ценителите на добрия сън ще могат да се грижат за пълноценната си почивка с лекота

Световноизвестен бранд отново в България | StandartNews.com
  • Продуктите на DORMEO ще се предлагат във верига магазини за матраци MATTRO, а редица потребители вече успяха да ги изпробват на специално събитие
  • Ценителите на добрия сън ще могат да се грижат за пълноценната си почивка с лекота, след като любимия на милиони хора по целия свят бранд DORMEO обяви, че се завръща в България. На родна почва клиентите на този етап ще могат физически да намеря и видят матраци, топ матраци и аксесоари за спалнята единствено във верига магазини MATTRO.

    По този повод, вчера, на 21.10. в шоурума на MATTRO в гр. Пловдив се проведе специално събитие, на което потребителите имаха вълнуващата възможност да изпробват всичко най-ново, предлагано от марката на експертите по съня. Така мнозина се убедиха не само, че качеството на продуктите остава на добре познатото високо ниво, но и бранда постоянно инвестира в различни иновации.

    Продуктовата линия на DORMEO ще бъде налична и на www.dormeo-home.bg за тези, които предпочитат да не напускат уюта на домовете си. С комфортен интерфейс, безплатна доставка за всички населени места и най-добрите условия за онлайн пазаруване, клиентите ще бъдат само на един клик разстояние от мечтания сън.

    Не само експерт по съня, но и експерт по дома

    Повечето от нас познават DORMEO като марката, разработваща иновативни и качествени продукти, които спомагат за по-здравословен сън, а по този начин – и за качествен живот. Брандът прави още една крачка напред с представянето на DORMEO HOME, който ще насърчава комфорта и благополучието не само в спалнята, но и във всички останали стаи на едно жилище. По този начин DORMEO се превръща от експерт по съня в експерт по дома, защото “Домът е там, където е DORMEO”.

    На този фон пружинната технология от пяна Octaspring ще продължи да бъде в центъра на матраците и другите продукти, свързани със съня. Тази многократно награждавана технология вече се използва и при проектирането на седалките на офис столове, луксозни релаксатори и мебели за сядане, в така хитовите напоследък кемпери и дори в областта на космическите науки. Тъй като материалът е по-лек и икономичен, той спестява гориво и намалява емисиите на CO2.

    Еволюцията на добрия сън

    Тази година марката DORMEO отбеляза 20 години от създаването си и нейното пътешествие е наистина забележително. Тя води началото си като компания, произвеждаща един продукт, а сега е успешно международно име, което повече от 14 000 000 хора по света уважават и обичат.

    Удивителният успех на DORMEO стана възможен благодарение на деликатна формула, която включва вслушване в нуждите на потребителите и визионерско мислене на всички професионалисти, които развиват марката. Еволюцията на съня продължава и до днес с амбицията да се усъвършенства все повече и повече.

    „DORMEO никога нямаше да стигне толкова далеч, ако не бяха лоялните ѝ клиенти. Нашето пътуване беше извървяно заедно и поговорката, според която „великият учител се учи от своите ученици“ се оказа абсолютно вярна. DORMEO се вслушваше в нуждите и желанията на клиентите и отговаряше с най-добрите възможни продукти за онова време“, споделят от бранда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай