Сезонът на почивките и наградите! Как може да спечелите 300 лв. в Lidl

Наградите ще се теглят на случаен принцип

Сезонът на почивките и наградите! Как може да спечелите 300 лв. в Lidl | StandartNews.com

Лятото е време за релаксиращи почивки и забавления. Слънце, пясък, морски бриз и безгрижно настроение – кой не би искал да се откъсне от ежедневието и да се наслади на различни летни удоволствия? Преди това обаче е добре човек да планира бюджета си и да отдели достатъчно средства за една спокойна и заслужена почивка. Или казано по друг начин - добре да си направи сметката за всички разходи, които очаква да има, както и да определи колко средства може да отдели за тях. Един изненадващ приход пък може значително да улесни задачата, особено ако е по отношение на най-важното перо - храната.

Именно такава възможност дава Lidl до 28 юли. Игра в приложението Lidl Plus може да донесе на участниците един от 1000 ваучера за пазаруване на стойност 300 лв. За целта за всяка покупка на стойност минимум 40 лв. в един касов бон клиентите на веригата трябва да сканират мобилното приложение Lidl Plus и ще получават по 1 точка. При 4 събрани точки участват в играта за спечелване на ваучер.

Покупка на стойност 50 лв. и сканирано приложение означава 1 спечелена точка, при 120 лв. - 3 събрани точки, при 160 лв. - 4 точки или 1 участие и т.н. до изчерпване на стойността на съответната покупка. Когато в апликацията се генерира поне една възможност за участие, потребителят ще бъде поканен да заяви желание за участие в играта директно през приложението, натискайки бутон „Потвърди участие“.

Наградите ще се теглят на случаен принцип. Всеки първи работен ден от седмицата в периода 1 - 28 юли ще бъдат избирани печеливши участници за 250 ваучера по 300 лв. Последните ще бъдат изтеглени на 29 юли, а всички имена ще бъдат обявени на www.lidl.bg/igra.

Така с пазаруване в Lidl и участие в томболата всеки има възможност да пробва своя късмет и да спечели ваучер на стойност 300 лв. за продукти на веригата. Спечеленият ваучер може значително да облекчи предвидения бюджет за летните почивки и забавления, като ще позволи част от заделените средства да бъдат пренасочени към създаването на допълнителни спомени и емоции!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай