Илхан Андай сравни очите на Калин Стоянов и Радев! Кои са по-честни

Според него идеята на президента е да остане на "щанда" като единствен Месия, тогава ще играе

Илхан Андай сравни очите на Калин Стоянов и Радев! Кои са по-честни | StandartNews.com

Източник: бТВ

Вгледах в лицата на двамата силоваци, очите на Калин Стоянов са малко по-честни от очите на Румен Радев. Това каза журналистът Илхан Андай пред бТВ.

"На държавният глава играят малко, може би защото той е във вихъра си в нова игра. След като в 49-ия парламент му иззеха правата, сега му се е отворил коридор да си отмъсти, за да може да си трасира един път, който е към неговата голяма цел - дали догодина ще обяви своята партия", коментира Андай.

Според него идеята на президента е да остане на "щанда" като единствен месия, тогава ще играе.

В коментар за ситуацията с двата лагера в ДПС Илхан Андай видя как ще се движат събитията в следващите месеци, а може би и години. Според него двата лагера около Пеевски и Ахмед Доган могат да ползват регистрациите на други партии и да се явят с две паралелни листи.

„И двете групи работят по този вариант да се закачат за коалиции. Най-напред ще опитат да се регистрират. Напрежението ще се пренесе в ЦИК, ще стигне и до съда. Цената на Доган пада. Не могат да съберат кворум за ръководните органи на партията. Той вижда себе си не като едноличен водач. Самият той между редовете на своето слово прави призив да съберат глутница срещу Делян Пеевски, защото признава, че Пеевски не е хапка за него“, посочи журналистът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай