Илхан Андай разбули тайната на заговора срещу Калин Стоянов

На Румен Радев определено му хареса ролята на водач на полупрезидентска република

Илхан Андай разбули тайната на заговора срещу Калин Стоянов | StandartNews.com

Източник: Нова телевизия

Свързването на Калин Стоянов с Делян Пеевски е на базата на декларация. Всичко е голо и недоказано с факти. Това заяви в интервю за Нова телевизия журналистът Илхан Андай.

"Вчера не беше необходимо от президентството да показват демонстрация като ангажират обществото - ако Калин Стоянов е предложен за МВР министър, държавният глава ще го върне. Преди разговора за неговото махане, вероятно е имало друг разговор със самия него. Стоянов е реагирал на паса на Румен Радев и Бойко Борисов да се оттегли и защо не да се включи в политиката", коментира Андай.

На Румен Радев определено му хареса ролята на водач на полупрезидентска република. След като ПП-ДБ, заедно с ДПС и ГЕРБ, му орязаха властта, той стана един носител на костюми. Затова очаквам догодина той да се появи с нова партия. ДПС на Доган открито го подкрепят, разкри Илхан Андай.

Според него реакцията на ДПС на Джевдет Чакъров и на Рамадан Аталай е дошла веднага след акцията на антимафиотите, след която се доказа, че Джейхан Ибрямов е карал луксозния джип "Рейндж Ровър". Колата бе иззета при спецоперацията на ГДБОП, НАП и прокуратурата  срещу организирана престъпна група, уличена в данъчни измами и пране на пари за над 9 милиона лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Синьо простия
преди 1 месец

Айде престанете да тормозите народа със идиотщини,как не се наиграхте бе,все едни и същи престъпни елементи,аман от дивотия,станахме клошарите на европа,всеки ден някой лумпен налага жалкото си мнение в парламента и смукачите толерират безумните идеи как ще станем европейци.кьорави ли сте как ни смучат отвсякъде.пфуууууу срам и резил.

Откажи
Юнак Балкански
преди 1 месец

Абе това с Калин Стоянов си беше политически фарс. Човека си вършеше работата коректно. Колкото до президента, който да не забравяме е комунист, той направо ми падна в очите когато отказа да назначи служебния министър Кожарева. А колкото ДПС на Доган - имат си далавера, разследват ги. Защо никой не разследва чесните хора?? Аман от мошеници. Законите са за всички. Запомнете го.

Откажи