Министър Найден Тодоров: "Стандарт" е философия и начин на живот!

Голяма е заслугата Ви за Чудесата на България

Министър Найден Тодоров: "Стандарт" е философия и начин на живот! | StandartNews.com

"Стандарт" става днес на 32 години. Ето поздрава към медията ни на Найден Тодоров, министър на културата:

Уважаема г-жо Бозукова, 
уважаеми дами и господа от екипите на „Стандарт“. 

Имам удоволствието да Ви поздравя по случай 32-рата годишнина на вестник „Стандарт“!

Едно от значенията на думата „стандарт“ е „образец“. И действително - още от самото си създаване Вашата медия успя да се утвърди като неизменна част от българската медийна среда и като ярък глас в обществото, създавайки образци в съвременната българска журналистика.

Всички главни редактори и заместник главни редактори, всички екипи, които са преминали през школата на „Стандарт“ и към днешна дата работят по различни ключови национални и международни проекти, са оформили и наложили постепенно стила, който изгради изданието във влиятелен вестник; в медия, която е все по-често в основата на значими обществени акции.

Бих искал да Ви благодаря специално за Вашия ангажимент към отразяването на важните
културни, образователни и социални събития! 

Нещо повече - подкрепата Ви с инициативи като „Бранд България 2024 – модерният разказ за културата и туризма. Имиджът на страната ни в националната и международна комуникация” и „Демографското бъдеще на България“, е безценна за българските култура и изкуство, за младите хора на страната ни. Особено впечатляващи са кампаниите Ви за популяризирането на културното ни наследство. 

Голяма е и заслугата на екипа Ви за запознаването на широката общественост с уникалните тракийски гробници и с Чудесата на България, както и за международните партньорства, които утвърждават нашата културна идентичност на световната сцена.

Поздравявам Ви за това, че във времена на непрекъснати промени и предизвикателства Вие успявате да запазите високите стандарти на журналистиката и да информирате обективно и професионално своите читатели. 

Защото „Стандарт“ започна като идея и като вестник, за да се превърне във философия за начин на живот. В този празничен за Вас ден бих искал да изразя своето дълбоко уважение и благодарност за Вашата неуморна работа и отдаденост.

Желая Ви още много успешни години, изпълнени с вдъхновение и с нови журналистически
постижения. 

Продължавайте да бъдете символ и „Стандарт“ за качествена и независима журналистика; двигател на нестандартните решения в отстояването на справедливите български каузи, защитници на принципите, на националните ни ценности и традиции. 

Пожелавам Ви да успявате да радвате обществеността с новини, които не само информират, но и ни вдъхновяват.
Добрата новина днес е, че „Стандарт“ продължава напред!
10 август 2024 г.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай