Д-р Меглена Плугчиева: Адмирации за Чудесата на България!

Опазихте професионализма, каза дългогодишният дипломат

Д-р Меглена Плугчиева: Адмирации за Чудесата на България! | StandartNews.com

"Стандарт" става днес на 32 години. Ето поздрава към медията ни на Меглена Плугчиева, биви вицепремиер и дългогодишен посланик на България в Германия, Швейцария и Люксембург:

Уважаеми екип на в.”Стандарт”,

32 години, които чествате днес, съвпадат с един от най-турбулентните периоди и важни събития  от новата история на страната ни. Във всичките тези години, Вие успяхте не само да оцелеете, да издържите на много трудности, предизвикателства и изкушения, но и да се утвърдите със собствен профил! 

Моите сърдечни благопожелания и поздравления за празника Ви са  именно затова, че опазихте професионализма, отразявате непрекъснато невероятното разнообразие от събития и мнения, като  отстоявате обективност.

Към тези поздравления искам да добавя  и моите адмирации към Вас за инициативите и кампаниите, които посвещавате  за съхраняване на българския корен и идентичност  и  за представяне и популяризиране на чудесата на България /природни, културни,исторически/ у нас и по света! Тази Ваша благородна и обединяваща кауза, хвърляща мостове между минало, настояще и бъдеще, печели все повече съмишленици и дава  основание за самочувствие и гордост на всички българи! 
Честит празник!

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай