32 години Бранд СТАНДАРТ. Четири големи скока

Медията се превърна в двигател на най-големите национални каузи

32 години Бранд СТАНДАРТ. Четири големи скока | StandartNews.com

СЛАВКА БОЗУКОВА

Издател и главен редактор на "Стандарт"

Когато човек застане на прага на Христовата възраст си дава сметка за три неща: грешките са станали уроци, уроците - опит, опитът - мъдрост. 

Мечтите на детството отдавна са спомен, разочарованията на юношеството са изживени, устремът на младостта е донесъл и рани, и успехи. Зрелостта поднася изненади всеки ден.  

Изправен пред 33-ата си година човек вече не се интересува от подаръците, които ще получи, а от даровете, които ще направи. И каузите, за които ще се бори. 

За медията това важи с още по-голяма сила.

Днес, когато "Стандарт" навършва 32 години и застава на прага на 33-ата си, с гордост можем да кажем: "Стандарт" не е просто издание, която държи високо стандарта на журналистиката.

"Стандарт" е Бранд - медията със сърце и душа. 

Отразяваме новините професионално и обективно, не пестим критики в коментарите, не се плашим от истината в разследванията. 

Но винаги търсим нещо повече - различната гледна точка, която в дълбочина ще обясни процесите в сложното време, в което живеем. 

За 32 години останахме непоколебими в отстояване на българщината и в защита на традиционните християнски ценности.   

Но пораснали, вече сме различни в подхода за реализирането им - от нестандартните заглавия до резултатните национални кампании. 

Не предаваме приятелите си, уважаваме конкурентите си, не се плашим от битките. Винаги гледаме към върха.

И се покланяме на вярната си аудитория, която 32 години ни следва и ни се доверява. 

Четири големи скока отбеляза "Стандарт" през последната година. 

Изцяло новият модерен и интерактивен сайт осигури много ново и разнообразно видеосъдържание. Неслучайно сме в топ 5 на най-големите новинарски медии в България. Според класацията на Гемиус пред нас са само електронните издания на Блиц, Актуално, Нова и 24 часа.

Подкастът "Чудесата на България" се превърна в дискусионното телевизионно студио на най-големите имена в историята, археологията, науката, културата и изкуството в България, с които заедно търсим символите на Бранд България и пишем новия модерен разказ за културата и туризма, за успехите на младите таланти и иновациите на бъдещето. Аудиторията на подкаста надхвърли 500 000 българи у нас и в чужбина. 

Стандарт е двигател на тази нова национална кауза. С национални и регионални дискусии изработихме първите подбрандове, сред които №1 е пилотният Бранд Родопи.

Бранд Стандарт е най-голямата платформа за опазване и популяризиране на културното наследство. Затова и най-голямата европейска организация за защита на наследството Европа Ностра ни избра за свой партньор в България.

На прага на 33-ата си годишнина "Стандарт" започна още една мисия. Най-голямото чудо и богатство на България са хората. Затова демографското бъдеще на България е каузата, която ни кара да търсим нови решения. В поредица от национални и регионални дискусии в страната, централна и местна власт, бизнес и синдикати, учени и неправителствени организации предлагат новите формули за демографско развитие.

За нас в "Стандарт" най-красивата българска дума е благодаря. Затова на 32-рия рожден ден на медията искам да благодаря:

На вас, читателите, които 32 години сте нашата сила, воля и вяра.  

На екипа на "Стандарт", за който медията е семейство.

На партньорите, които останаха и в най-трудните моменти до нас.

На конкурентите, които ни държат в кондиция.

Благодаря ви, че заедно създадохме Бранд Стандарт!

 

 

 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай