МЦ “Афродита” е компанията на годината

Д-р Георги Станулов отличен за най-добър специалист

МЦ “Афродита” е компанията на годината | StandartNews.com

За поредна година  награди за отлични постижения в репродуктивната медицина събра медицински център „Афродита“.

Гурото на инвитро процедурите в клиниката д-р Георги Станулов получи отличията в категория Здравеопазване на годишните награди „Компания на годината“ на официална  гала вечеря състояла се на 05.06.2024 г.   присъствието на политическия елит и хора от бизнеса, медиите и културните среди бяха отличени най-добрите специалисти и компании.

Наградата за върхови постижения в репродуктивната медицина е чест, запазена само за здравни заведения, специализирани в сферата на лечение на стерилитет, както и за изключителен принос и лидерство в областта на инвитро процедурите, медицинската практика и науката.

Тази година тя беше връчена на медицински център „Афродита“. Отличие за инвитро успеваемост „Най-висок процент на жива родени деца от ин витро процедури“ получиха  д-р Георги Станулов - директор репродукривна медицина на МЦ „Афродита” и завеждащ инвитро лабораторията Георги Дойчев.

Критерият за номиниран медицински специалист бе да бъде член на ESHRE с добро име в продължение на пет години, чиято дейност е в съответствие с целите на обществото. Д-р Георги Станулов оглави върха на класацията по всички критерии.

Той е признат като новатор в областта от колегите си, притежава множество медицински награди, има куп участия в научни симпозиуми и семинари.

Д-р Георги Станулов е сред най-добрите гинеколози, които са специализирали инвитро в България. Той е работил дълги години в клиники в Австрия, Великобритания и Гърция в сферата феталната морфология, пренаталната диагностика, но най-вече в областта на  репродуктивната медицина. Част е от екипа на МЦ „Афродита“ – най-големия център за регенеративна медицина в България. По официални данни на Център за асистирана репродукция, д-р Георги Станулов и Медицински център „Афродита” имат най-голям процент успеваемост по брой живо родени деца в цяла България за последните години. Със средна успеваемост около 42%, д-р Станулов и екипа му са поставили клиниката в челни позиции сред центровете и на Балканите за последните 5 години в цяла България.

Георги Дойчев работи в Медицински център „Афродита” от 2011 г. и под негово ръководство лабораторията на клиниката се подрежда на челно място по успеваемост на живо родени деца. Той е член на ESHRE и членува в различни престижни организации в сферата на репродуктивната медицина.  .

 

МЦ „Афродита“ има многобройни номинации и награди в страната и чужбина. Клиниката е в тясно сътрудничество с най-големите генетични лаборатории в САЩ, Великобритания, Франция и Италия и  Испания и е смятана за символ на качество у нас.

Медицински център „Афродита” е абсолютен лидер у нас в сферата на съхранението на стволови клетки и пренатални диагностични тестове.

Клиниката е смятана за еквивалент на качество у нас.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай