Тръмп с голямо признание! Ето как ще спре войната в Украйна

Ще уредя тази война пред Путин и Зеленски, преди да встъпя в длъжност, зарече се Тръмп

Тръмп с голямо признание! Ето как ще спре войната в Украйна | StandartNews.com

Експрезидентът Доналд Тръмп хвърли обвинение по време на президентския дебат за 2024 г., организиран от Си Ен Ен, че сегашният държавен глава на САЩ Джо Байдън "не е направил нищо", за да попречи на Русия да нахлуе в Украйна.

"Всъщност мисля, че той я насърчи", добави Тръмп, като заяви, че руският президент Владимир Путин се е почувствал окуражен, след като е станал свидетел на "некомпетентността" на Байдън.

"Ще уредя тази война пред Путин и Зеленски, преди да встъпя в длъжност", зарече се Тръмп, като добави, че условията на Путин за мир в Украйна "не са приемливи".

Джо Байдън изрази убеждението си, че руският президент Владимир Путин е "военнопрестъпник", който има амбиции да възстанови части от "бившата съветска империя", и заяви, че Москва планира да завладее "цяла Украйна".

"Смятате ли, че той иска да спре дотук [Украйна]?.... Какво мислите, че ще се случи с Полша, Беларус, с тези страни от НАТО?", каза Байдън по време на първия президентски дебат. Президентът също така подчерта, че Вашингтон предоставя на Киев по-скоро оръжия, отколкото пари, и подчерта, че НАТО финансира Украйна в същата степен, както и Съединените щати. "Ето защо сме силни", добави той. "Това е човек [Тръмп], който иска да се изтегли от НАТО. Вие ще останете ли в НАТО", попита Байдън.

Президентът също така защити външната политика на администрацията си в Близкия изток, като заяви, че палестинската войнствена групировка Хамас е единствената, която не иска войната в Газа да приключи.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
КРАДЕЦА ПОДКРЕПЯ ...
преди 1 ден

КРАДЕЦА ТРЪМП ПОДКРЕПЯ КРАДЕЦА ПУТИН, КОЙТО В РУСИЯ ОТКРАДНА МЛД. $ ЗА РОДИНИТЕ СИ

Откажи