Лоши новини за Къванч Татлъту

Актьорът отказа 12 млн. лири на Кувейт

Лоши новини за Къванч Татлъту | StandartNews.com

* Съпругата  му Башар Дизер влезе в класация на 100-те най-красиви жени в света
* Популярният турски актьор продуцира тв поредица за банков обирджия 

Популярният у нас турски актьор Къванч Татлъту отново ще се завърне на екран. Предстои той да се снима в нов проект за живота на Недждет Елмас, станал известен с банкови обири през 60-те години на миналия век.

Сценарият на телевизионния сериал, предназначен за голяма дигитална медия, е написан от Левент Кантек. Продуцент е самият Татлату, който се включва в продукцията с компанията си "Кампеон" в съпродуцентство с "Ай Япъм".На този етап турските медии запазват мълчание за евентуалното участие на известния актьор, но мнозина кинокритици са на мнението, че той ще играе главната роля. Очаква се сериалът да тръгне на малкия екран догодина.

В момента харизматичният топ артист отмаря със семейството си в елитния егейски курорт Бодрум, Югозападна Турция. Двамата посрещат приятелите си на яхта, за която Къванч е броил  

25 милиона лири (1,34 млн. лв). Папараци вече за го запечатали на фото на капитанското кормило, макар че турският Брад Пит, както го наричат почитателите му, неведнъж е показвал семейството си.

Къванч инвестира приходите си в недвижими имоти в Мармарис, Бодрум, Измир и Дикили. Тази година обаче, негова земя в Мармарис бе изпепелена от пожар. Тепърва ще се изчисляват щетите и евентуалните средства, които актьорът може да получи от държавата по случая със застрахованата му земя. 

Продуцентът и актьор активно участва и като рекламно лице на едни от най-известните марки.

Получавал е предложения от богаташи от Близкия Изток - само, за да вечеря с тях, съобщават турските медии. И уточняват: той не участва в събития на всяка цена. 

Наскоро Къванч е отказал сумата от   12 милиона турски лири (близо 350 хиляди евро) - хонорар, срещу който е трябвало да участва в откриването на нов магазин в Кувейт. Офертата включвала изпращане на частен самолет, който да откара турската звезда за събитието, луксозно посрещане и връщането му в родината. Предложението е било отхвърлено с мотива, че не се вписва в творческата кариера на актьора.  

Последният излъчен сериал с участието на  Татлату е "Семейство". В България актьорът е познат най-вече с ролите си в телевизионни поредици като "Забраненият плод", "Перла", "Двама завинаги", "Север Юг".

Къванч Татлату е роден на 27 октомври 1983 година в турския град Адана. Непосредствено след като завършва средното си образование, той започва да се занимава активно с баскетбол. Няколко години по-късно е принуден завинаги да се откаже от този спорт, а причината е травма. Тогава майка му изпраща негови снимки на известна модна агенция. Успешен ход, който дава мощен тласък на младия Къванч по пътя към славата.

Благодарение на атлетичното си телосложение и сияйния си чар Татлъту става един от най-търсените фотомодели в страната и по света.

През 2002 г. на престижен конкурс на Хавайските острови той е избран за най-добър модел на планетата. 2005-а е знакова година в неговата кариера. Тогава именно Къванч прави първите си стъпки в актьорската професия. Първата му роля е тази на Мехмет в хита "Перла". С нея Къванч печели световна слава и се превръща мигновено в звезда. Звезда, която медиите следят денонощно, опитвайки се да научат още и още за него. Но усилията им стигат само и единствено до папарашки снимки. Той не обича да говори за себе си. През 2007 г. участва в друг хит - "Двама завинаги", също излъчен у нас. Следва превъплъщението му в друга мега-успешна продукция - "Забраненият плод". 

Повратна точка в живота на актьора е участието му в "Езеле" през 2010 г. - съвременна история на класиката "Граф Монте Кристо". С него той става и най-скъпоплатеният актьор в историята на Турция.

От 2011 до 2013 г. се снима в хита "Север-Юг", който неотдавна прикова пред екраните огромен брой зрители и у нас.

Кариерата му през 2014 г. е белязана с ролята му на Сеит Еминоф в "С Русия в сърцето". На месец той печели по 260 000 турски лири, което е около 170 000 лева. "С Русия в сърцето" е и най-скъпият досега турски сериал.

Има няколкогодишна романтична авантюра с Мис Турция 2002 - Азра Акън. 6 години по-късно двамата се разделят. През 2011 г. отново се събират, за да сложат през 2013 г. край на връзката си, този път окончателно.

През 2016 г., след 3-годишна любов, Къванч сключва брак с младата и красива модна дизайнерка Башак Дизер. По ирония на съдбата човекът, който ги запознава, се оказва бившата годеница на Къванч - Азра Акън.
Неотдавна двамата с Дизер станаха доброволци за спасяването на водни костенурки от вида карета. В рамките на проект на екологична организация, звездната двойка помогна на 64 бебета от този вид. 
Друг любопитен факт около избраницата на Татлъту е, че наскоро тя влезе в класация на 100-те най-красиви жени в света на американския сайт Top Beauty World.


 

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
На Брат Пит брат му
преди 1 седмица

Поолабил е пупата !

Откажи
Соня
преди 1 седмица

Много красив и талантлив. Успех му пожелавам във всичко.

Откажи