Пуснаха HMD Skyline в България, идва със специален подарък

Новият HMD Skyline с мощни камери, издръжлива батерия, 3 години гаранция и специален подарък при покупка

Пуснаха HMD Skyline в България, идва със специален подарък | StandartNews.com

Миналия месец Human Mobile Devices (HMD) представи най-новия си модел HMD Skyline, който вече е наличен и на българския пазар на препоръчителна цена 999 лв. в цветовете Neon Pink и Twisted Black, съобщават от компанията.

Моделът се предлага с мощни камери, издръжлива батерия, опция за дигитален детокс, лесна и достъпна поправка, както и 3 г. гаранция.

На закупилите устройството до 31 август финландската компания дава възможност да заявят специален подарък – комплект брандирани суитшърт и бейзболна шапка – като регистрират IMEI кода си на българския уебсайт на HMD: https://www.hmd.com/bg_bg/hmd-skyline-redemption 

HMD SKYLINE

Skyline е създаден с мисъл за прогресивната аудитория на поколението Z, така че възможностите на камерата са изключителни. Предната 50МР камера е снабдена с автофокус и проследяване на погледа, за да осигури перфектните селфита. Със Skyline потребителите дори не е необходимо да натискат бутон или да настройват таймер, за да направят селфи, защото е с функция за жестова навигация. С тази камера от август ще могат да се снимат дори видео селфита в 4k.

Тройната 108МР основна камера е с хибридна OIS технология за оптично стабилизиране на изображенията. С Портретния режим може да се правят зашеметяващи 50 mm снимки с естествен боке ефект, а отчетливи близки планове могат да бъдат постигнати с функцията за увеличение x4. Нощният режим от трето поколение балансира експозицията и запазва детайлите, а живописни пейзажи и групови снимки могат да бъдат заснети с помощта на ултраширокоъгълен режим. Налице е и AI Capture Fusion за добавяне на максимална детайлност към изображенията с увеличение.

Батерията е с живот до 48 часа с едно зареждане и можете да я зареждате безжично с всяко магнетизирано зарядно устройство Qi2. Тя остава в отлична форма в продължение на стотици зареждания и е тествана от Human Mobile Devices, за да запази поне 80% от първоначалния си капацитет след 800 пълни цикъла на зареждане. А ако някога се наложи да я смените, можете да го направите сами благодарение на уникалния й дизайн за ремонт. 

Всичко - от кратките видеа в социалните мрежи до игрите от висок клас - ще получи цветовете и яснотата, които заслужава, с яркия 6,55‘‘ pOLED дисплей, който е изработен от Corning® Gorilla® Glass 3 и може да се похвали със 144 Hz честота на опресняване и HDR10 видео възпроизвеждане. В основата на всичко това е процесор Snapdragon® 7s Gen 2, създаден за висока производителност и плавна мултитаскинг работа. 

Можете да направите своя HMD Skyline още по-"свой" с персонализирания бутон. Потребителите могат да го настроят да прави едно нещо, когато задържат бутона, и друго, когато го натиснат два пъти. Това е вашият личен пряк път към любимата ви игра, навигация към началното меню, задаване на актуални въпроси към асистент с изкуствен интелект по ваш избор и др.

HMD Skyline е първият мобилен телефон с възможност за поправка Gen2, което означава, че поправката на телефона е по-лесна от всякога. Като просто свалите задния капак и извадите винтовете, вие (или вашият сервизен център) можете да поправите екрана си лесно и бързо. Новият дизайн също така позволява на потребителя да подмени огънатия порт за зареждане, надраскания заден капак или изтощената батерия. 

В края на август елегантният HMD Skyline ще получи като ъпдейт нов, мощен Detox режим с избираемо временно блокиране на приложенията и контактите, което позволява на потребителите да приспособят дигиталния детокс към своите специфични нужди и да се наслаждават на балансирано смартфон изживяване, когато имат нужда от почивка от дигиталната среда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай