iPhone 16 може да дойде по-рано от очакваното

Apple готви изненада

iPhone 16 може да дойде по-рано от очакваното | StandartNews.com

Това, което знаем със сигурност е, че Apple ще пусне новия iPhone 16 през септември, защото това е традиция на компанията, която следва още от пускането на iPhone 5.

Но кога точно? Появи се нов доклад, който хвърля светлина върху това кога може да бъде разкриването на нак-чакания продукт на бранда. Предполагаемото изтичане на информация предизвика доста фурор.

9to5Mac съобщава, че Apple може да представи серията iPhone 16 седмица по-рано от очакваното. Това твърдение се базира на факта, че Марк Гурман е съобщил, че операционната система iOS 18 ще бъде готова по-рано, отколкото се смяташе, така че и пускането на новия iPhone може да бъде и по-рано, отбелязва bTV.

Най-логичната дата за събитието iPhone 16 би била вторник, 10 септември. В крайна сметка Apple никога не провежда събития на 11 септември, но за 10 септември вече е насрочен президентски дебат в САЩ и компанията може би ще избегне да се конкурира за вниманието на новинарите с дебата. Например церемонията за VMA наградите на MTV беше преместена от вторник във сряда заради дебата.

Според 9to5Mac разкриването може да се състои и във вторник, 3 септември, или сряда, 4 септември, но според анализатори на „Форбс“ и двете дати са малко вероятни, защото точно тогава започва технологично изложение в Берлин (IFA), и надали Apple ще иска да дели медийното внимание с продуктите на Sony, Samsung, LG и Panasonic.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай