Непохватна! Леля Гордана щеше да счупи ръката на Байдън

Македонската президентка го хвана така, все едно ще го изгуби

Непохватна! Леля Гордана щеше да счупи ръката на Байдън | StandartNews.com

Македонската недодяланост не е само в манталитета. Тя е и в обноските на официални места.

Македонската президентка Гордана Силяновска е на официално посещение в САЩ. Заедно с делегация тя присъства на 79-та сесия на Общото събрание на ООН.

По покана на президента на САЩ Джо Байдън Силяновка присъства и на среща на тема „Глобална коалиция за справяне със заплахата от синтетичните наркотици“.

Македонският държавен глава публикува общ кадър с президента на САЩ Джон Байдън и съпругата му Джил.

Впечатление направи жестът на Силяновска - тя е хванала Байдън здраво за ръката:

"Изразих възхищение от вдъхновяващите думи на президента Джо Байдън и съпругата му на приема, даван в чест на държавните и правителствени ръководители."

Действието може да се счете като дипломатически гаф, но и като знак на приятелство.

Македонско знаме не се забелязва никъде на кадъра.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bonth12
преди 51 минути

добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: [email protected] Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение

Откажи