Медведев шокира света! Кой иска да убие Тръмп

Твърде спекулативна история от приближения на Путин

Медведев шокира света! Кой иска да убие Тръмп | StandartNews.com

Много спекулативно изказване на висш руски политик за новия опит за убийство на Доналд Тръмп.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската Федерация Дмитрий Медведев предположи, че Райън Уесли Рут, заподозрян в убийството на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп, може да е бил нает от Киев за покушението, предава ТАСС.

"Чудя се какво ще се случи, ако се окаже, че неуспешният нов стрелец на Тръмп, Рут, който набираше наемници за украинската армия, самият той е бил нает от неонацисткия режим в Киев за този опит за убийство?“, пише Медведев в социалната мрежа X.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Веселин
преди 2 дни

А аз се чудя, какво ли ще се случи, ако се окаже, че тайните служби на Русия са му предложили това, прикривани се зад Украйна и знаейки за неговите идеи... Именно такива хора ще са мишена на подлата руска пропагандна машина и разузнаване. Ще направят всичко възможно Тръмп да спечели, но мисля, че светът усъзнава какво се случва. Тръмп е ненужен на света, както и Русия в този си вид! Не забравяйте, че срещу Тръмп в Русия има компромати от разгуления му живот и с това го държат като кукла!

Откажи
fluke
преди 2 дни

Госпожо Стандарт Новини, продължавате да къртите с дописките си. От второто изречение на материала ви става ясно, че Трамп е убит. Sorry. Можеби много ви се иска, но човека за ваше най-огромно съжаление и за наше щастие е жив. Не знам трудно ли е тва което пишете да го прочетете само веднъж. Явно...

Откажи