Медведев напсува Полша! Къде го хванаха

Очевидно застигнат от поредния кремълски бяс

Медведев напсува Полша! Къде го хванаха | StandartNews.com

Кремълски комунистически бяс обхвана отново политическата върхушка в Русия. 

Заместник–председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев пропсува на полски.

Това стана ясно от публикация на бившия премиер в Москва в социалната мрежа "Екс" по-рано "Туитър".

"Поляците си навличат големи проблеми. Те закриват нашето генерално консулство (в западния град Познан) и обмислят да изгонят нашия посланик във Варшава (Сергей Андреев)", написа третият президент на Русия, предаде Новини.бг.

"През 20-те години на миналия век ние приложихме бързо правосъдие срещу посланици на враждебни на нашата страни. Андреев, Блюмкин и бедният посланик на Германия - фон Мирбах са само примери", добави Медведев и публикува снимка, придружена с популярна полска нецензурна дума.

Справка, направена от Новини.бг показа следното: Бившият министър-председател намекна за убийството на германския посланик в Москва Вилхелм фон Мирбах.

На 6 юли 1918 г. Яков Блюмкин и Николай Андреев са проникнали в дипломатическата мисия като служители на политическата полиция на Съветска Русия. Те са застреляли посланика в знак на несъгласие с мирния договор между Москва и Берлин, подписан в Брест Литовск (днес град Брест в Беларус) на 3 март същата година.

По силата на споразумението Русия е предала на Германия територии от днешна Естония на север до Кримския полуостров на юг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Дони
преди 4 часа

Не е необходимо да имаш много акъл,за да напсуваш някого,а когато става дума за държава си е баш простотия.

Откажи