Грандиозен дебат Байдън срещу Тръмп! Какви са очакванията?

Диспутът ще е повторение на словесния сблъсък между Байдън и Тръмп от 2020 година

Грандиозен дебат Байдън срещу Тръмп! Какви са очакванията? | StandartNews.com

Източник: Колаж Ен Би Си

По-късно днес в Атланта, щата Джорджия, един срещу друг ще се изправят Джо Байдън и Доналд Тръмп.

За първи в модерната история на страната дебат между кандидатите за президент се провежда толкова рано - повече от 4 месеца преди вота през ноември. Една от причините - големия брой избиратели, които не са решили за кого ще гласуват, или пък не искат да подкрепят нито един от двамата.

Диспутът ще е повторение на словесния сблъсък между Байдън и Тръмп от 2020 година, но този път със значително по-строги правила. Докато единият от двамата говори, микрофонът на другия ще бъде заглушен, предварителните записки трябва да са минимални, двамата нямат право да се консултират с екипите си, дори и по време на двете рекламни паузи.

Очакванията са Байдън да атакува Тръмп заради 34-те обвинения, по които е признат за виновен. А милиардерът от своя страна се предполага, че ще фокусира нападките си около възрастта на съперника си, въпреки, че е само 4 години по-млад.

Остър сблъсък се очаква и по отношение на инфлацията и имиграцията - двете теми, които най-много вълнуват американците, по които Байдън и Тръмп имат коренно различни виждания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Предсказания чути свисше
преди 2 дни

Байдън умира при ... Осъзна се. Сбърка - искаше да остане в историята като велик. (Но как?) Както и Дънов - не са деца още пораснали.

Откажи
Нике
преди 2 дни

Но аз на Байдън желая живот вечен:)

Откажи