Джей Ди Ванс: Камала Харис се провали като вице, а иска повишение

Според Ванс Харис е допуснала "много грешки" по време на дебата

Джей Ди Ванс: Камала Харис се провали като вице, а иска повишение | StandartNews.com

Източник: Асошиейтед прес

Кандидатът за вицепрезидент на Републиканската партия Джей Ди Ванс беше обграден от десетки репортери минути след президентския телевизионен дебат. Медиите бяха нетърпеливи да получат оценката му за представянето на Доналд Тръмп и Камала Харис. Той пристигна във Филаделфия един ден преди събитието.

Според Ванс Харис е допуснала "много грешки" по време на дебата, но най-вече се е провалила да обясни защо не е постигнала нито една от политическите си цели, докато е била вицепрезидент, предаде Би Би Си.

„Американският народ е достатъчно умен, за да прозре нещата“, каза той и добави: „Нямаше реално съдържание. Ако Камала Харис иска да реши тези проблеми, тя трябва да го направи веднага, а не да иска повишение“, добави той.

Голяма част от въпросите към Ванс обаче се съсредоточи върху твърденията, направени както от него, така и от Доналд Тръмп, че мигранти са яли котки и кучета в американските общности. "Никой не е разпространявал неверни твърдения", каза Ванс.

Въпреки че властите в Спрингфийлд, Охайо заявиха, че не са намерени доказателства за изяждане на котки, Ванс продължи да настоява, че това е възможно. „Проблемът е, че малък град в Охайо е пълен с твърде много мигранти“, каза той.

Междувременно президентът Джо Байдън изрази мнение, че Камала Харис е спечелила дебата, като написа в публикация на X, че „Тръмп дори не беше близо“ до победата.

„Вицепрезидентът Харис доказа, че тя е най-добрият избор да води нацията ни напред. Няма да се връщаме назад“, написа Байдън.

Президентът наблюдаваше дебата от хотел в Ню Йорк със семейството и персонала, според неофициални източници, предаде Би Би Си.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай