Българска следа в кървавия атентат в Германия

Информация на вестник "Шпигел"

Българска следа в кървавия атентат в Германия | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Българска следа след атентата в германския град Золинген. По информация на вестник "Шпигел" заподозреният Исаа Ал Х. е трябвало да бъде депортиран от Германия миналата година. Той трябвало да бъде върнат у нас, предава Нова.

Соченият за извършител пристигнал в Германия през 2022 г. и подал молба за убежище. По информация на изданието според Дъблинското споразумение мъжът трябвало да бъде пренасочен към България. Германските служби са подали съответния сигнал към българските си колеги и той е бил приет.

Депортацията се провалила, защото сириецът не е бил открит в бежанския център в Германия. През август 2023 година срокът за предаване на сириеца в България изтекъл, затова отговорността останала на германската държава.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
9 Коментара
Вал
преди 2 седмици

Арабизациятациганизацията и Меркилизацията ще доведат , Алтернатива на Германия на власт скоро.Тази солидарност.ще доведе до много зарази и тежки престъпления.ЕС е в опасност

Откажи
Dobreva
преди 2 седмици

Това е невярно, няма българска следа

Откажи
Георгиева
преди 2 седмици

Къде е българската следа, че нещо не разбрах?Що за журналисти сте?Пишете само лъжи и глупости.

Откажи
Виви
преди 2 седмици

Какви хора работят тук? Журналисти? Едва ли.... Това са ниско интелигентни, дори може би малоумни. При всички случаи, без капка самоуважение и достойнство. Що за писаници са това?!!!!

Откажи
Тедди
преди 2 седмици

Стига глупости! Българска следа? Шибано заглавие на журналист ,търсещ евтина сензация. Ето така се унищожава и без това малкият международен авторитет на България.

Откажи
Някой
преди 2 седмици

На нас ни се е разминало

Откажи
Големия памперс
преди 2 седмици

А, що бе?!? Нали баба Меркел ги покани в Германско?

Откажи
Родопчанин
преди 2 седмици

Къде е тук българската следа, че не я виждам. Или папагалски се самоочерняме, сляпо угодничейки. Що не си размъъъърдате мозъчетата и да поднесе те новината като плесница на западните ви колеги. Да знаят за в бъдеще че ние като народ се самоуважаваме и не търпим манипулации от никой.

Откажи
Никой
преди 2 седмици

Журналистиката у нас е професия за духовни проститутки. Отказалите да простират не ги допускат до медиите. Какви са ни медиите?

Откажи