Българин вдигна по тревога международно летище! Страшна драма

Българският гражданин успява да избяга през зоната за регистрация на летището, преди да бъде задържан

Българин вдигна по тревога международно летище! Страшна драма | StandartNews.com

Наш сънародник многократно се е намушкал във врата със счупена бутилка пред очите на ужасени пътници на международното летище "Ел Дорадо" в колумбийската столица Богота. Драматичната ситуация се е разиграла в събота вечерта, а отчаяният мъж посегнал на живота си, след като потърсил помощ от имиграционните служители, за да се върне в Европа, съобщават местни латиноамерикански издания, цитирани от Дир.бг.

Според местни източници българинът пристигнал на летището и казал на местните власти, че е станал жертва на обир, който го е оставил без никакви лични вещи. Обирджиите му отнели паспорта, парите и други документи. Мъжът помолил служители да му помогнат да се върне в България, но му било казано да потърси помощ от посолството на София в Богота.

След като разбрал, че не може да се качи на самолет за родината, българинът счупил бутилка и притиснал част от нея към врата си в опит да пререже гърлото си. Трагедията се е разиграла в основната зона на летището. На фона на писъците на шокираните пътници, мъжът многократно прерязал врата си, докато охраната се опитала да го спре.

В стряскащо видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда как мъжът бяга от полицията, препъвайки се, а униформените се опитват да го зашеметят с електрошок. Българският гражданин успява да избяга през зоната за регистрация на летището, преди полицаите в крайна сметка да го задържат и той да бъде откаран в медицински център за спешно лечение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай