Арестуваха голям бандит от боя в бара на Халкидики

Той е стрелял по тримата българи

Арестуваха голям бандит от боя в бара на Халкидики | StandartNews.com

Спипаха едно от главните действащи лица в екшъна с българлите в бар на Халкидики.

В Германия арестуваха охранителят, който стреля по българи в бар в Халкидики. С бюлетина на Интерпол Гърция е издирвала  гарда от август. Лицето е заснето на клипове на охранителните камери и полицията има личните му данни.

При стрелбата в бара пострадаха трима българи, припомнят случая гръцките медии. След инцидента той е избягал в Германия през България и Северна Македония.

Гръцките власти са предполагали, че се укрива в Германия, където живеят негови роднини. Разпознат е и по татуировките, които ясно се виждат от записите на камерите.

Арестуваният е на 32 години, бил е охранител в бара и според свидетелите, той е стрелял по българите. Прокуратурата е започнала процедура по екстрадирането му в Гърция, информират медиите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Bonth12
преди 51 минути

добро утро Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция “МЕРЛИН ФИНАНС” в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. И така, за вашата кола, къщата ви, брака ви, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всичките ви финансови нужди, независимо от причината... Ние сме тук, за да ви помогнем да преминете през процес, надежден, бърз и много достъпни. Обикновено начисляваме лихва от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: [email protected] Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на ваше разположение

Откажи