Вижте екипите на българските олимпийци за Париж (СНИМКА)

Всички екипи са изработени от родната фирма FLAIR

Вижте екипите на българските олимпийци за Париж (СНИМКА) | StandartNews.com

Багрите на националното знаме са вплетени и преобладаващи в спортната екипировка на българската делегация за олимпиадата в Париж, съобщиха от Българския олимпийски комитет.

Всички екипи са изработени от родната фирма FLAIR със специално подготвен за игрите дизайн. Платовете и материалите са подбрани така, че да доставят максимален комфорт на състезатели, треньори и официални лица по време на престоя им във френската столица. Цветовете са наситени и избрани да предразполагат към ведро настроение и максимални изяви спортистите.

Същевременно маратонките и саковете са осигурени от японската фирма за спортна екипировка ASICS. Маратонките са модел от последната колекция на световноизвестния производител, комбиниращ чувство за удобство, лекота и комфорт.

Снимка: Български олимпийски комитет

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Nikos
преди 3 месеца

Има лекарство, което ви позволява да удължите младостта. Cлед седмица на приемане: ерекцията е супер, енергията е 2 пъти повече, започна да отслабва и като цяло се чувства млада. Съветвам всички да опитат, защото животът е сам-- https://da.gd/wirex

Откажи