Тръмп избухна: Това е началото на края!

Нагази здраво във футбола

Тръмп избухна: Това е началото на края! | StandartNews.com

45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп нагази здраво във футбола. Той изригна гневно в социалните мрежи броени дни преди изключително очаквания дебат срещу Камала Харис преди президентските избори.

78-годишният милиардер отклони вниманието си от политиката, за да коментира новия сезон в НФЛ (първенството по американски футбол). Той изрази недоволството си от една от ключовите промени в шампионата, променяйки историческото подновяване на играта след спечелена точка.

Тръмп се присъедини към огромното количество критици на промяната и изрази позицията си в собствената си социална мрежа „Truth Social“.

„Не мога да повярвам, че НФЛ се отказва от вълнуващия момент на подновяването на играта - Kick Off Return. Това е един от най-важните моменти във футбола. Защо се прави това? Това е началото на края!“, отсече Тръмп.

Това не е първият случай, в който Доналд Тръмп критикува НФЛ. Преди години той беше един от големите противници на инициативата на тъмнокожите футболисти, които коленичиха при изпълнението на американски химн в знак на борба срещу расизма.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай