Шокираща снимка! Меси къпе бебето Ямал

Иронията на съдбата е невероятна

Шокираща снимка! Меси къпе бебето Ямал | StandartNews.com

Младото генийче на Барселона и Испания Ямин Яамал със сигурност вече е голяма звезда! 

Испания е на финал на Евро 2024, а Ямал вкара брилянтен гол срещу Франция.

Беше разкрита рядка снимка на Лионел Меси и Ламин Ямал като бебе.  Въпреки че никога не са играли заедно, пътищата им странно се пресичат през 2006 г., чрез сътрудничество между Diario Sport и спонсора на Барселона Unicef.

Като част от благотворителен проект, двете организации популяризират благотворителен календар с играчи на Барселона, позиращи с деца от групи, подпомагани от Уницеф. Родителите на Ламин Ямал се съгласяват да участват във фотосесията с бебето им, снимано с Меси и съотборниците му. Фотографът Джоан Монфорт сподели спомените си за един невероятен момент на съвпадение между миналото и настоящето на Барселона.

„Направихме снимки на Камп Ноу. Повечето от тях в съблекалните на гостуващия отбор, но някои и отвън“, каза той. „Спомням си тази на Меси и това бебе, което очевидно никога не познавахме, докато не ми се обадиха днес, беше Ламин Ямал!“

Изображенията предизвикаха буря в социалните медии, докато Ямал се подготвя за полуфинал на Евро 2024 срещу Франция на 9 юли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Читател
преди 1 месец

Супер Бг жълтина!!! Съдбата им пресекла пътищата през 2006-та-УНИКАЛНО, защото Ямал е роден 2007-ма хахахахахаахахах Няма такива журналисти

Откажи