Сензация от Стоичков и Стефка Костадинова!

Какво се случва в ефира

Сензация от Стоичков и Стефка Костадинова! | StandartNews.com

Запомнящо се решение на две от най-големите звезди в историята на родния спорт.

Стефка Костадинова и Христо Стоичков за първи път застанаха заедно пред камера. Великите ни спортисти избраха камерата на NOVA, за да коментират Олимпиадата в Париж и успехите на българските участници.

Според Камата на следващите Игри България ще спечели поне 10 медала. Най-добрата ни скачачка пък подчерта, че „не може човек, който не е влизал в зала и не е слагал маратонки и шорти, да дава мнение”.

„Чухме, че нашите спортисти не са българи. Химнът е български, знамето е българско. Да си отворим очите и да видим, че и другите държави имат чуждестранни състезатели”, каза още Стоичков. Стефка Костадинова допълни, че тенденцията е световна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
гост
преди 2 месеца

А кои биха били тези двамата, и дали биха били толкова уверени в изказванията си, ако по тяхното време и на тяхното място Българската федерация по лека атлетика и БФС бяха наели чужденци и в името на печалбата, пардон на успеха, биха лансирали наемниците. Нима развитието на спорта, укрепването на физиката и психиката на хората не е по-важно от шепа злато и сребро. Медалите са следствие , а не причина за спортуване.

Откажи