Пожар! Гаджето на Белингам се разголи

Къде прави снимките дамата

Пожар! Гаджето на Белингам се разголи | StandartNews.com

Гаджето на английския национал Джуд Белингам Лаура Селия Ваук позира със смъкнат сутиен и порция спагети в гореща фотосесия, която зарадва многобройните й почитатели в социалните мрежи.

В разгара на Евро 2024, където Англия ще срещне днес отбора на Швейцария, Лаура разпали още по-силно страстите. Всички на Острова се надяват, че Белингам ще покаже още от своята магия, с която спаси отбора си в мача срещу Словакия.

Ако желанието на нидерландския модел Лаура е било да предизвика още по-засилен интерес към Джуд и към себе си, то тя със сигурност е успяла. В последните дни се появиха доста пикантни новини за любовния живот на Белингам, които не във всички случаи бяха свързани с Лаура.

Твърди се, че риалити звездата Ким Кардашиан е хвърлила око на 23 години по-младия англичанин. Ким дори го е поканила за лице на нейната марка бельо, като Джуд се е отзовал. Според слуховете Кардашиан ще трябва да преживее, че футболистът не си пада по нея, а по нейната сестра Кендал.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 2 месеца

Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik

Откажи