Пирин и Хебър не се победиха, кой ще остане в родния елит

В по-неблагоприятна позиция с оглед на класирането остана отборът от Пазарджик

Пирин и Хебър не се победиха, кой ще остане в родния елит | StandartNews.com

Пирин и Хебър Пз завършиха 0:0 в оспорван мач от 34-ия кръг на Първа лига от плейофите в Групата на изпадащите. Двата тима не успяха да се победят в Благоевград, но в по-неблагоприятна позиция с оглед на класирането остана отборът от Пазарджик, воден от Любослав Пенев.

„Гробарите“ на Ел Голеадор в момента са 14-ти с 31 точки, което кръг преди края означава участие в бараж са оставане в родния елит. Пирин Бл е 13-ти с 32 точки. Ботев Враца, който заема 15-ата позиция е с 30 пункта.

На практика един от тези 3 клуба ще си осигури спасяване след предстоящия последен кръг. В него Хебър ще приеме Етър ВТ, Локо Сф е домакин на Пирин Бл, а Ботев Враца ще приеме Берое.

Гостите от Пазарджик могат да съжаляват повече за пропуснатия шанс да спечелят, пише gol.bg Благоевградчани не отправиха нито един точен удар към вратата на съперника. Стражът на „орлетата“ пък Максим Ковальов спаси своите на няколко пъти, като върхът на изявите му бе в 78-ата минута, когато със сетни усилия отбор шут на Атанас Кабов в напречната греда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай