Любо Пенев побесня! Побърка двама кметове

Разкри истината за Хебър Пазарджик

Любо Пенев побесня! Побърка двама кметове | StandartNews.com

Легендарен наш играч направи типично остро изказване за проблемите на футбола в Пазарджик.

Треньорът на "Хебър" (Пазарджик) Любослав Пенев си тръгва от клуба заедно с половината футболисти, въпреки че отборът оцеля в Първа лига след луд обрат в мача срещу "Етър" за крайното 3:1.

Това е най-вероятният сценарий за съдбата на клуба на този етап. Ел Голеадор не се поколеба да посочи в прав текст виновниците за пълния крах извън терена. Специалистът атакува остро бившия кмет на Пазарджик Тодор Попов и настоящия Петър Куленски.

"От миналото лято до днес единствената подкрепа, която имаше отборът, това са феновете - заяви Любо Пенев. - Бившият кмет и настоящият кмет са основните отговорници за сегашното състояние на отбора.

Бившият кмет не си вдига телефона, не си отговаря на съобщенията. Новият кмет изпраща грамоти, но в едно спортно меню няма продукт с името грамота. С грамоти не се постигат резултати.

Няма финансова стабилност. Бившият кмет ни излъга, новият дойде и направи обещания пред отбора и ни излъга отново. Общият сбор от резултата на двамата е нула."

След изказването на Пенев очевидно неговият път начело на "Хебър" приключва, а това най-вероятно ще означава край и за голяма част от футболистите в отбора.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай