Кошмарни новин за Манчестър Сити

Какво става с халфа Родри

Кошмарни новин за Манчестър Сити | StandartNews.com

Кошмарни новини на стадион "Етихад", след като първите прегледи на Родри показват, че халфът на Манчестър Сити е много сериозно контузен. Според изследванията, испанският национал има скъсана кръстна връзка на коляното и ще бъде аут до края на сезона.

Футболистът ще пътува до Мадрид, за да премине по-обстойни медицински прегледи и да се определи с точност степенната на травмата му, пише "Топ спорт".

Родри изигра 50 мача през сезон 2023/24 с Манчестър Сити в допълнение към шестте мача, които изигра с испанския национален отбор на Евро 2024 в Германия миналото лято.

Откакто подписа с "гражданите" през 2019 г., Родри Ернандес изигра повече от 50 мача за Манчестър Сити през всеки сезон, с изключение на 2021/2022, когато взе участие в 46. Следователно загубата му за настоящата кампания представлява сериозен проблем за Пеп Гуардиола . Испанецът е незаменим и въпреки че по време на първите мачове от сезона той използва Матео Ковачич или младия 19-годишен Нико О'Райли на негово място, настоящият шампион на Висшата лига ще трябва да оцелее без една от своите звезди и най-решаващи футболисти до следващия зимен трансферен прозорец.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай