Кобрата срещу Джошуа по-рано от очакваното?

Единствената пречка може да е Джени Суши

Кобрата срещу Джошуа по-рано от очакваното? | StandartNews.com

Мач между Кубрат Пулев и световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа е задължителен заради статута и на двамата. Но битката не изглеждаше да се проведе скоро заради наситената програма на британеца, който има три задължителни защити на титлите си, както и желание да организира обединителен двубой за всички колани с Дионтей Уайлдър. Това отлагаше евентуалната битка с Кобрата за пролетта или дори средата на 2020 г. Сега обаче тези планове може да претърпят грандиозен обрат. Изведнъж Пулев излезе сред основните кандидати за двубой с Джошуа, след като съперникът му за 1 юни Джарел Милър изгърмя с допинг.

МАЧЪТ НА ДЖОШУА С МИЛЪР ПРЕД ПРОВАЛ

Все още мачът с американеца не е официално отменен, защото не е отворена Б-пробата на американеца. Но когато това се случи и ако тя е положителна, ще се търси нов опонент за AJ, който ще трябва да се навие на скорошен мач с него. Според британските медии, той ще иска да проведе някоя от задължителните си защити и е вероятно тя да е с Пулев. Но тук идва и проблемът, защото желанието на Джошуа е да се бие на територията на САЩ. Той трябваше да се бие с Милър в "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. 

Мач с Пулев отвъд Океана е под огромна въпросителна, защото той е с временно спрян лиценз на територията на щата Калифорния заради заведеното срещу него дело от репортерката Джени Суши и маститата ѝ адвокатка Глория Олред за сексуално посегателство. Изслушването му е на 14 май, а дотогава няма да има лиценз, което ще утежни максимално преговорите. "Готови сме да се бием с всеки. Този, който желае най-много битката с Антъни, той ще се срещне с него. Има опции, но нещата са сложни", заяви Еди Хърн пред изданието "Лос Анджелис Таймс", без обаче да назовава имена на евентуални съперници. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай