Имане Хелиф проговори! Разкри какъв пол е

Даде изявление за арабската спортна телевизия „BeIN Sports“

Имане Хелиф проговори! Разкри какъв пол е | StandartNews.com

Алжирската боксьорка Имане Хелиф, която се превърна в световен проблем заради съмнения относно половата ѝ идентичност, направи първото си изявления след скандалите на Олимпиадата.

Вчера Хелиф прегази и унгарката Анна Мария Хамори. Класира се на полуфиналите, което ѝ донесе медал от Игрите в Париж.

След това тя даде изявление за арабската спортна телевизия „BeIN Sports“, с което наруши мълчанието си от началото на скандалите.

„Много съм горда, че донесох медал на родината си в Париж. Работих здраво за успеха. Това е победа за всички жени по света“, обяви боксьорката.

Британският в. "Телеграф" цитира алжирски журналист, пред когото тя е направила само кратък коментар относно съмненията за половата и принадлежност.

"Аз съм жена", отсякла Хелиф.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
4 Коментара
Мунчо
преди 1 месец

Пак педали,аман от педали!!

Откажи
123
преди 1 месец

Върл противник съм на факта, че различните трябва да се приемат ,като равни на нормалните, само че не и в сексуален аспект, но след ,като изврате..ния и гнил евроатлантизъм в лицето на Урсула и подобни на нея "мецоли, сополи" и т.н.проповядват джендаризма и производни на него за нормални неща, тогава не роптайте против пола на тези спортистки, приемайте ги за нещо нормално и слушкайте Урсула, ще стигате още по далече в евро.упадъка си жа..лки създания

Откажи
Svetla
преди 1 месец

Видно е, че е всичко друго, но не и жена. Това е най-гнусната олимпиада. Срам за МОК, че допускат гнусната джендърска политика и в спорта.

Откажи
Тиа
преди 1 месец

Абсолютна лъжа!

Откажи