Играч на Левски напсува грозно ЦСКА! Какво ще е наказанието

В социалните мрежи се появи скандален клип

Играч на Левски напсува грозно ЦСКА! Какво ще е наказанието | StandartNews.com

В социалните мрежи се появи скандален клип как футболистът на Левски Александър Колев демонстрира тотално неуважение към ЦСКА и псува "армейците".

Както е известно, Левски победи ЦСКА в дербито с 1:0 в събота, а веднага след края на мача Колев е избухнал с обидни реплики към съперника пред Сектор Б.

Това е твърде непристойно поведение за един футболист, който си позволява да се подиграва със съперника си.

Би трябвало Дисциплинарната комисия към БФС да го накажат сериозно за неадекватното му поведение, но дали това ще се случи, ще проследим с интерес...

Вдигна се много шум около филма за Гунди. Левскарите бяха призовани да го гледат и да пазят завета на Георги Аспарухов. Дали Гунди би реагирал като Колев? Със сигурност не! 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
червен
преди 2 часа

Недостойно поведение за национален състезател! Но, явно е че той не осъзнава този факт. Най-демонстративно си изкара жълт картон, остави отбора и се присъедини към клубния си отбор да се подготви спокойно за мача и демонстративно да се прави на голям .........ч! "Браво", това момче е пример за подражание! Ако, клуба му не го накаже/БФС едва ли/, живота ще го накаже!!!! Срам и позор!

Откажи